Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί σήμερα για το «The Bricklayer»

Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί σήμερα για το «The Bricklayer»

Σε ισχύ παραμένουν και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των γυρισμάτων της νέα κινηματογραφικής ταινίας δράσης «The Bricklayer».

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινωθεί ότι λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα, Τετάρτη (16/3):

Από ώρα 06.00 της Τετάρτης 16 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Κατούνη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Βασ. Ηρακλείου,

– Αγίου Μηνά , από την οδό Ι. Δραγούμη έως την οδό Κατούνη,

– Εδέσσης, από την οδό Κατούνη έως την οδό Β. Ουγκώ και

– Ολυμπίου Διαμαντή, από την οδό Κατούνη έως την οδό Β. Ουγκώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Τροχαίας θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην οδό Ερμού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βασ. Ηρακλείου, Ι. Δραγούμη, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Βίκτωρος Ουγκώ και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί του κέντρου την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 

i) Από ώρα 16.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 12.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ερμού (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, με κατεύθυνση από την Πλ. Αριστοτέλους προς την οδο Ελ. Βενιζέλου), από τον πεζόδρομο Μενεξέ έως την οδό Ελ. Βενιζέλου.

ii) Από ώρα 17.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Συγγρού (εκατέρωθεν), από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία,
– Βηλαρά (εκατέρωθεν), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού,
– Καθολικών (εκατέρωθεν), από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και
– Πάικου (εκατέρωθεν), από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου.

iii) Από ώρα 21.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ι. Δραγούμη (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, ως προς την κίνηση των οχημάτων), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Ερμού.

iv) Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Συγγρού, από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία, – Βηλαρά, από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού, – Καθολικών, από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και – Πάικου, από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατία, Βαλαωρίτου, Ι. Δραγούμη, Βαλαωρίτου, Καποδιστρίου, Τύπου, Ερμού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

v) Από ώρα 08.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση λων των οχημάτων στις οδούς: Βύζαντος (εκατέρωθεν), από την οδό Άθωνος έως την οδό Γοργία, Άθωνος (εκατέρωθεν), από την οδό Δημ. Πολιορκητού έως την οδό Πυθαγόρα.

vi) Από ώρα 16.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ολυμπιάδος (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, κατεύθυνση από οδό Ελευσίνας προς οδό Δημ. Πολιορκητού), από την οδό Ατελίδη Θέμιδος έως την οδό Δημ. Πολιορκητού.

vii) Από ώρα 17.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Τετάρτης 23 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από την οδό Ακροπόλεως έως την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

viii) Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: – Βύζαντος, από την οδό Άθωνος έως την οδό Ελευσίνας, – Άθωνος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Ελευσίνας και – Ιάσονος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Άθωνος Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Δημ. Πολιορκητού, Ελευσίνας, Περσέως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Επίσης, από ώρα 12.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: Δημ. Πολιορκητού, από την οδό Ολυμπιάδος έως τον πεζόδρομο Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και Περσέως, από την οδό Ολυμπιάδος έως την οδό Κλειούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Ελευσίνας, Στεφ. Δραγούμη, Κλειούς και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλατεία Ελευθερίας: Στο πάρκινγκ «κατασκήνωσε» η παραγωγή του «The Bricklayer»(ΦΩΤΟ-VIDEO)

«The Bricklayer»: Το περίπτερο της ταινίας που θα σε ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σε κινηματογραφικό πλατό μεταμορφώνεται η Θεσσαλονίκη-Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα γυρίσματα του «The Bricklayer» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας The Bricklayer

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο λόγω γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer» (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top