Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Φοιτητικοί σύλλογοι αλλά και μαθητές, παρά τις ιδιαίτερα κακές καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση, συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα από την οποία ξεκίνησαν νωρίτερα πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η πορεία κατέληξε στο πάρκο μπροστά από το ΕΚΘ, με τους διαδηλωτές να αποχωρούν σταδιακά.

Ξεκινώντας η πορεία οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως το ‘καμία σφαίρα, δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία “.

Να σημειωθεί πως στις 6:00 το απόγευμα στην Καμάρα είναι προγραμματισμένη και δεύτερη συγκέντρωση που αναμένεται να έχει και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Λόγω των κινητοποιήσεων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή χρησιμοποιώντας αυξημένες δυνάμεις για την επιτήρησή τους, ενώ η τροχαία εφαρμόζει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ζητώντας από τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες για να αποφύγουν και την ταλαιπωρία τους.

Η πορεία, μέσω των οδών Εγνατία και Δραγούμη, έφτασε πριν από λίγο μπροστά από το ΥΜΑΘ, ενώ τώρα συνεχίζει επί της οδού αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση ανατολικά.

Διαβάστε περισσότερα:

Θεσσαλονίκη: Η τροχαία “σηκώνει” οχήματα στην Αγγελάκη (video)

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top