Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα του Κ. Ζέρβα για την Πρωτομαγιά – Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα του Κ. Ζέρβα για την Πρωτομαγιά – Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη

Στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, κατέθεσε σήμερα (1 Μαΐου) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:

«Σήμερα, 1η του Μάη, βρισκόμαστε εδώ, για να τιμήσουμε αγώνες και αγωνιστές. Βρισκόμαστε εδώ, πολλοί περισσότεροι, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, μετά από δύο χρόνια που επέφεραν πολύ πόνο, στερήσεις και δυσκολίες στους εργαζόμενους.

Αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα κρίση. Όλοι αναλογιζόμασταν ότι η επόμενη μέρα θα ήταν μια μέρα καλύτερη, μια μέρα ευκολότερη, αλλά από ό,τι φαίνεται η ενεργειακή κρίση, η άνοδος στις τιμές, ο πληθωρισμός που επιστρέφει επιφέρουν νέα βάρη στις οικογένειες και στους εργαζόμενους.

Αυτό είναι το χρέος όλων μας: σήμερα, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που φαίνεται ότι θα συνεχίζονται, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε όλα αυτά τα οποία έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι, όλα αυτά που εμείς ως Πολιτεία κι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να προσφέρουμε στους πολίτες, στους δημότες μας, να μην σταματήσουν, να μην καθυστερήσουν. Να μην υπάρξουν εκπτώσεις σε όλα όσα πρέπει να γίνονται επ΄ ωφελεία των εργαζομένων και των πολιτών.

Δεσμεύομαι ότι και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες ο Δήμος Θεσσαλονίκης -η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης- θα είναι κοντά στους εργαζόμενους. Καλή Πρωτομαγιά!».

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής. Στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη κατέθεσε κι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη και η πορεία μελών του ΠΑΜΕ

Δ. Κουτσούμπας: Η μοναδικά σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι ο δρόμος της ταξικής πάλης

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες άτομα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Πορεία μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση στεφάνων στο ΕΚΘ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top