Βίντεο από την παρέμβαση αντιεξουσιαστών στον ΟΑΣΘ

Βίντεο από την παρέμβαση αντιεξουσιαστών στον ΟΑΣΘ
Θεσσαλονίκη   | 12/12/2019 | 17:10

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ.

Ομάδα ατόμων μπήκε στο κτήριο και πέταξε τρικάκια σε κάθε όροφο.

Τα μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης και της ΑΣ Pueblο, τα οποία πραγματοποίησαν την παρέμβαση, εξήγησαν τους λόγους της παρέμβασης τους σε ανάρτηση στο Facebook ενώ δημοσίευσαν και βίντεο από αυτή.

Αναλυτικά η ανάρτησή τους:

«Όσο η πολιτική ελίτ, τα διοικητικά και μετοχικά στελέχη του ΟΑΣΘ απομυζούν τα δημόσια ταμεία, χιλιάδες φτωχοδιάβολοι στενάζουν υπό το άθλιο καθεστώς των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΑΣΘ από το 1957 κατέχει το μονοπώλιο των μέσων μαζικής μεταφοράς της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα πολλά παράδοξα είναι ότι μέχρι το 2017 ο οργανισμός, αν και νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, επιχορηγείται από το κράτος. Έτσι δημιουργείται μια συνθήκη πλήρους ασφάλειας των κεφαλαίων των μετόχων, καθώς τυχόν μειώσεις στα έσοδα καλύπτονται από τα κρατικά ταμεία. Το 2017 ο ΟΑΣΘ κρατικοποιείται, τίθεται σε ειδική εκκαθάριση εν λειτουργία και συστήνεται ένας νέος δημόσιος φορέας. Σήμερα οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης έχουν τη μορφή σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

Ο ΟΑΣΘ έχει επωμιστεί το συγκοινωνιακό έργο μαζί με τα ΚΤΕΛ, τα οποία έχουν αναλάβει ήδη 6 γραμμές και από το Γενάρη θα αναλάβουν 25 γραμμές της υπαίθρου. Από αυτήν τη συνθήκη χαμένοι για ακόμα μια φόρα θα βγουν οι από τα κάτω, μιας και το αναλογικό εισιτήριο που ισχύει στα ΚΤΕΛ δεν είναι απίθανο να ισχύσει και στις συγκεκριμένες γραμμές, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο εργάτες στις βιομηχανικές περιοχές (Σίνδος, Θέρμη, Ωραιόκαστρο).

Από την άλλη, η κατάσταση στο κέντρο με τα λεωφορεία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι ρατσιστικές και σεξιστικές επιθέσεις, είτε από επιβάτες είτε από οδηγούς, αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ορισμένοι οδηγοί, εξάλλου, είχαν πρωτοστατήσει σε τέτοιου είδους κινήσεις έχοντας αποκλείσει πρόσφυγες από τα λεωφορεία, πριν τους αποκλείσει η κυβέρνηση της ΝΔ από τα νοσοκομεία. Επίσης, η συχνότητα των δρομολογίων είναι απαράδεκτα χαμηλή, με αποτέλεσμα να στοιβαζόμαστε σαν τις σαρδέλες, μέχρι που πρόσφατα έσπασε τζάμι στο λεωφορείο λόγω της ασφυκτικής συνάθροισης επιβατικού κοινού. Βέβαια, οι υπεύθυνοι (πρόεδρος ΟΑΣΘ, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπουργός υποδομών και μεταφορών) σπεύδουν να μας καθησυχάσουν πως οι συνθήκες θα βελτιωθούν, πως θα γίνει διαγωνισμός για αγορά στόλου. Τα λεωφορεία τα οποία, όμως, υπόσχονται με τα παχιά τους λόγια δε θα βγουν στο δρόμο πριν το 2021! Οι εν λόγω ιθύνοντες μας παροτρύνουν να δείξουμε υπομονή.

Προφανώς έχουν καιρό να μπουν σε λεωφορεία, για να το λένε με τόση ευκολία. Γιατί εμείς που ερχόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έχουμε να τους πούμε πως δεν έχουμε υπομονή.Είναι ξεκάθαρη η συνειδητή πολιτική υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την έλλειψη λεωφορείων, η οποία θα οξυνθεί, καθώς στην επόμενη διετία θα αποσυρθούν δεκάδες λεωφορεία λόγω ορίου ηλικίας (20 ετών). Την ίδια στιγμή στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ αραχνιάζουν δεκάδες οχήματα με τα μισά χρόνια. Ο Μητσοτάκης έτσι κι αλλιώς ήταν εξοργιστικά κυνικός, όταν έλεγε πως η κατάσταση με τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη θα γίνει πολύ χειρότερη, μέχρι να γίνει καλύτερη… Καλύτερη όμως για ποιον; Προφανώς καλύτερη για τους ιδιώτες που θα αναλάβουν το έργο, αφού θα συνεχιστεί το μεγάλο φαγοπότι, με μηδενική διαφάνεια εισροών και εκροών του οργανισμού. Σήμερα βγαίνει ο κάθε λογής κηφήνας και μας ανακοινώνει με περίσσιο θράσος πως για την κατάσταση του ΟΑΣΘ ευθυνόμαστε εμείς οι «λαθρεπιβάτες», οι από τα κάτω που δε δεχόμαστε να βγάλουμε εισιτήριο για τις μετακινήσεις μας. Έρχονται και μας ζητάνε και τα ρέστα, δηλαδή, τη στιγμή που οι συνεχείς μειώσεις των μισθών και η ελαστικοποίηση της εργασίας έχει αναγκάσει πολλούς από μας να αδυνατούμε να πληρώσουμε τα βασικά. Έχουν το θράσος και μας κουνάνε επιδεικτικά και αλαζονικά το δάχτυλο, τη στιγμή που οι φόροι που πληρώνουμε χρηματοδοτούν τα ταμεία του ΟΑΣΘ, από τα οποία τρώνε και πίνουν ασύστολα οι οδηγοί-μέτοχοι και τα διοικητικά στελέχη του οργανισμού. Επιπλέον, τα κόμιστρα των εισιτηρίων αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς κι έτσι καθίστανται απρόσιτα σε καθημερινή βάση για πολλούς και πολλές που δυσκολεύονται οικονομικά να τα βγάλουν πέρα. Οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται διαρκώς, για να μην έχουν χασούρα οι οδηγοί-μέτοχοι. Το κράτος, μάλιστα, αναλαμβάνει να καταβάλει στον ΟΑΣΘ είτε ολόκληρο το αντίτιμο είτε τη διαφορά που προκύπτει για όσους διακινούνται με τον ΟΑΣΘ δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο. Συνεπώς, η τεχνητή αφήγηση ότι για τα κακώς κείμενα του ΟΑΣΘ ευθύνονται όσοι δεν επικυρώνουν εισιτήριο αποτελεί ένα παραμύθι που πλασάρουν τόσο οι μέτοχοι και τα στελέχη του ΟΑΣΘ, όσο και η εκάστοτε κρατική και δημοτική ηγεσία, προκειμένου να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους βαραίνουν τόσο για τη διαφθορά, όσο και για τις αντιλαϊκές πολιτικές τους.

Το ζητούμενο δεν είναι αν ο νέος φορέας που θα συσταθεί θα είναι ιδιωτικός, κρατικός ή σύμπραξη και των δυο. Για εμάς το ζητούμενο είναι να έχουμε δημόσιες και ελεύθερες μετακινήσεις για όλους: εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, άνεργους, μετανάστες. Καθένας από μας αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το λεωφορείο, για να πάει στη δουλεία, στη σχολή, στο νοσοκομείο κτλ. Επομένως, μην έχετε καμία απαίτηση να πληρώνουμε εισιτήριο. Το κόμιστρο να το επωμιστούν εκείνοι που επωφελούνται από τον τελικό μας προορισμό, τα αφεντικά και το κράτος.

Στις ισχύουσες συνθήκες του κυρίαρχου, καπιταλιστικού κοινωνικού σχηματισμού, το κεφάλαιο έχει αποικήσει σε συντριπτικό βαθμό τον χρόνο, κατευθύνοντας κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα στην αναπαραγωγή του. Ακόμα και οι ίδιες μας οι μετακινήσεις συντείνουν στην ίδια την αναπαραγωγή του κεφαλαίου και του ίδιου του κυρίαρχου, κεφαλαιοκρατικού συστήματος. Μετακινούμαστε για να δουλέψουμε, για να σπουδάσουμε (ώστε να εργαστούμε), για να βγούμε βόλτα (ώστε να ξεσκάσουμε από τη δουλειά), για να καταναλώσουμε (τον μισθό της δουλειάς μας), για να βγούμε στη γύρα για εύρεση εργασίας. Με λίγα λόγια, μετακινούμαστε για να κινηθούν εν τέλει τα γρανάζια του καπιταλιστικού μηχανισμού. Μέσα σε αυτήν την ασφυκτική συνθήκη της καπιταλιστικής καθημερινότητας το κόστος των μετακινήσεων, μεταξύ άλλων παροχών/υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, μετακυλίεται από την αστική τάξη στις πλάτες των φτωχοδιαβόλων. Η εκμετάλλευσή μας από την αστική τάξη δεν περιορίζεται, λοιπόν, μονάχα στους χώρους εργασίας μας. Η ταξική αφαίμαξη εκτείνεται σε κάθε πιθανό επίπεδο της καθημερινότητάς μας, σε κάθε πιθανό σημείο του μητροπολιτικού ιστού.

Καλούμε την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων να στραφεί στη συλλογική αντιμετώπιση των κοινών τους προβλημάτων, ακριβώς γιατί τα υλικά συμφέροντα όσων βρίσκονται στη βάση της κοινωνικής και παραγωγικής πυραμίδας είναι κοινά. Υπαίτιοι για την αβάσταχτη καθημερινότητα που βιώνουμε, για την ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τους κοινωνικούς και ταξικούς αποκλεισμούς, την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών, τους μισθούς πείνας και τις συντάξεις ψίχουλα, είναι όσοι ζουν παρασιτικά εις βάρος της τάξης των παραγωγών, είναι τα αφεντικά και το πολιτικό τους προσωπικό. Γι’ αυτό λοιπόν, ο κόσμος της κοινωνικής βάσης οφείλει να ορθώσει αναχώματα αντίστασης απέναντι στους κυρίαρχους που μας καταδυναστεύουν, αναγνωρίζοντας και πολεμώντας τον πραγματικό του ταξικό εχθρό, χωρίς να κατηγορούμε ατομικά ο ένας τον άλλον και δη ανθρώπους της τάξης μας, καθώς τόσο ο κοινωνικός κανιβαλισμός όσο και η εξατομικευμένη οδός βολεύουν μόνο τα αφεντικά, διότι διασπούν εκ των έσω το συλλογικό σώμα των ταξικά εκμεταλλευόμενων ανθρώπων.

Είναι επιτακτική ανάγκη στο εδώ και στο τώρα να προσπαθήσουμε να επανοικειοποιηθούμε τα κλεμμένα από τους αστούς τμήματα της καθημερινής μας ζωής. Συλλογικά και μαζικά δεν χτυπάμε εισιτήρια στα αστικά (αν τυχόν χτυπήσουμε εισιτήριο, τότε, μόλις κατεβούμε από το αστικό, το παραδίδουμε σε κάποιον συνεπιβάτη μας), σαμποτάρουμε τα ακυρωτικά μηχανήματα, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους συνεπιβάτες με τους οποίους βράζουμε από κοινού στο ίδιο καζάνι της καπιταλιστικής εξαθλίωσης, δεν επιτρέπουμε να γίνονται ανεκτές ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές, διώχνουμε τους ελεγκτές που επιτελούν τον ρόλο των ρουφιάνων-οιονεί μπάτσων, σβήνουμε συλλογικά τα πρόστιμα που μας επιβάλλουν. Απαιτούμε αξιοπρεπείς συνθήκες στις μετακινήσεις μας, αυξημένα δρομολόγια και αστικά, τις απαραίτητες προδιαγραφές για την αξιοπρεπή πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τέλος ελεύθερες μετακινήσεις για όλους και όλες. Να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες λαϊκής αυτενέργειας που αφορούν τον αγώνα για ελεύθερες και αξιοπρεπείς μετακινήσεις για όλες και όλες.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ

ΟΣΟ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Αναρχική Συλλογικότητα Pueblo

(μέλη της Αναρχικής Ομοσπονδίας)»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15:5011/08

Το σερί της Σεβίλλης, η έφεση της Γουλβς και οι αναμνήσεις της Σαχτάρ Αθλητισμός

15:5011/08

ΔΕΘ: Τηλεδιάσκεψη για την επόμενη μέρα Δήμοι ,Οικονομία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

15:4011/08

Συνάντηση Μητσοτάκη με Φλώρο στο Μέγαρο Μαξίμου Ελλάδα ,Πολιτική

15:3411/08

Αυστηρό μήνυμα Δένδια: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα Πολιτική ,Σημαντικά

15:3011/08

«Sputnik V» το όνομα του ρώσικου εμβολίου για τον κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:2011/08

Ολοκληρώθηκε η επικοινωνία Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς Κόμματα

15:1011/08

ΥπΑΑΤ: Πότε εξοφλούνται οι οφειλές του ΕΛΓΑ Αγροτική Οικονομία

15:0011/08

Πολιτιστική κληρονομιά οι Μπούλες και οι Γενίτσαροι Δήμοι ,Πολιτισμός

14:5011/08

Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική: Άλλαξαν ωράριο μέχρι και τα καμπαρέ! (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:4011/08

Προεκλογικές εξαγγελίες / Απολογισμός κυβερνητικού έργου Άρθρα ,Χωρίς κατηγορία

14:3011/08

Στις 432 οι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:2011/08

ΟΗΕ: Στο τραπέζι η παράταση του εμπάργκο όπλων κατά του Ιράν Διεθνή

14:1011/08

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Δένδια Ελλάδα ,Πολιτική

14:0011/08

Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

13:5011/08

Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις έρευνες μέχρι τέλος Αυγούστου Διεθνή

13:4511/08

Χαρδαλιάς: Βαριά «καμπάνα» στα μαγαζιά που δεν κλείνουν τα μεσάνυχτα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:4011/08

Ζέρβας: Ζητά μέτρα στήριξης μετά την ακύρωση της ΔΕΘ Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

13:3011/08

Θεσ/νίκη: Τα νέα μέτρα «έκλεισαν» 1.000 επιχειρήσεις Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

13:2011/08

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Γεννηματά Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

13:1011/08

Ανήλικο έπεσε από τα βράχια στο Σεϊτάν Λιμάνι Κοινωνία

13:0111/08

Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση από τον Ν. Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:5311/08

Oruc Reis: Έκτακτη σύνοδο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ζητά η Ελλάδα Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

12:5011/08

Ετοίμαζαν γάμο στην Κρήτη με 1.500 καλεσμένους! (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4011/08

Συνάντηση Δένδια – Πάιατ στο ΥΠΕΞ Ελλάδα ,Πολιτική

12:3011/08

Βατόπουλος: «Κλείνουμε» τα μπαρ για να μην γίνει γενικό lockdown Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:2011/08

Βρετανία: Κατακόρυφη μείωση επιβατών σε αεροδρόμιο Διεθνή

12:1011/08

Χαλκιδική: Δραπέτης προσπάθησε να βιάσει 14χρονη Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0011/08

Θεοδωρικάκος: Πάνω από 3.000 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην Εύβοια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

11:5411/08

Στην κόρη του Πούτιν το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:4511/08

Παγώνη: Η κατάσταση έχει ξεφύγει Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:3911/08

Μηχανιώνα: Χωρίς λιτανεία και πανηγύρι το ιερό προσκύνημα (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times

11:3011/08

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:2011/08

Ένα επίπεδο πιο ψηλά η Σεβίλλη Αθλητισμός

11:1011/08

ΠΝΠ: Που εφαρμόζονται οι αναστολές συμβάσεων εργασίας Επιχειρήσεις ,Οικονομία

11:0011/08

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου – Τι συζήτησαν Ελλάδα ,Πολιτική

10:5011/08

Φίλης: Η Τουρκία δεν θέλει πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα Ελλάδα

10:4511/08

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας θάνατος στην Ελλάδα – Στους 214 οι νεκροί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:3011/08

Το αλιευτικό σκάφος «μπουγιαντές» στο σήμερα Δήμοι

10:2811/08

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο νότιο Ιράν Διεθνή

10:1511/08

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Καρέ – καρέ η σύλληψη του δράστη Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1311/08

Χωρίς νερό περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:0011/08

Εύβοια: Κηδεύονται σήμερα οι ηλικιωμένοι που πνίγηκαν στις πλημμύρες Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4511/08

Βραζιλία-Covid-19: Πάνω από 700 θάνατοι σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:3011/08

Πού θα κλείνουν από σήμερα μπαρ-εστιατόρια τα μεσάνυχτα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1511/08

Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ στην Πεύκη Ελλάδα ,Κοινωνία

09:0011/08

Γιατρός επιτέθηκε σε συνάδελφό της μέσα στο χειρουργείο Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4511/08

Κορωνοϊός: Πάνω από 20 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Κορωνοϊός

08:2411/08

Πυροβολισμοί στον Λευκό Οίκο – Διακόπηκε η συνέντευξη τύπου του Τραμπ Διεθνή

08:1811/08

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Νέες λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0211/08

Oruc Reis: Παραμένει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα – Νέος χάρτης της Τουρκίας Διεθνή ,Σημαντικά

07:5011/08

Τους έκλεψαν και πυροβόλησαν στον αέρα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4011/08

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές σε Πολύγυρο και Σιθωνία Β.Ελλάδα

07:3011/08

ΠΚΜ: Σε ποιους δρόμους εκτελούνται σήμερα εργασίες συντήρησης Β.Ελλάδα ,Περιφέρειες

07:2011/08

Μητσοτάκης: Ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς Ελλάδα ,Πολιτική

07:1211/08

Κινδύνευσαν τέσσερα άτομα από πυρκαγιά στη Νέα Ραιδεστό (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0011/08

Ακύρωση ΔΕΘ: Πόσα εκατομμύρια ευρώ χάνει η Θεσσαλονίκη Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

07:0011/08

Ο καιρός για σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα Κοινωνία

07:0011/08

Προσφυγή στο ΣτΕ για τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

23:5910/08

Nέες εναέριες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο Διεθνή ,Ελλάδα

23:5210/08

Καθ. Ζερεφός-Εύβοια: Δεν γίνεται ποτέ εκκένωση στο νερό Κοινωνία

23:5010/08

Γαλλία: Περίπου 5.000 κρούσματα Covid-19 σε τρεις μέρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4010/08

ΚΚΕ: ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΗΠΑ θέλουν να βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο Κόμματα ,Πολιτική

23:3010/08

Ευρωπαϊκό Κέντρο Νόσων: 10.000-15.000 κρούσματα κάθε μέρα στην ΕΕ Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2010/08

ΣΥΡΙΖΑ: Να παρεμποδιστεί οποιαδήποτε παραβίαση της υφαλοκρηπίδας Κόμματα ,Πολιτική

23:1010/08

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Αντόνιο Μπαντέρας Κορωνοϊός

23:0410/08

Καλαμαριά: Έρχεται το Παρα Θιν’ Αλός Δήμοι ,Πολιτισμός

23:0010/08

Ηράκλειο: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην ΥΠΕ Περιφέρειες ,Υγεία

22:5010/08

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 20 εκατ. παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4010/08

Γώγος: Πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα μέσα στην εβδομάδα Κορωνοϊός

22:3010/08

Καλλιθέα: Επίθεση με τσεκούρι σε γυναίκα Ελλάδα ,Κοινωνία

22:1910/08

Τουρκία: Δημοσίευσε φωτογραφίες του Oruc Reis, συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

22:1010/08

Εύβοια: Συνεχίζονται ακόμη οι εργασίες για επανηλεκτροδότηση Κοινωνία

22:0010/08

Αυγενάκης: Χαιρόμαστε με τον παραγωγικό διάλογο Αθλητισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ