Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε στρατηγείο της CIA

Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε στρατηγείο της CIA

Σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και 3.000 κομπάρσοι ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά τοπόσημα της Θεσσαλονίκης για δυο μήνες θα αποτελέσουν φόντο στην τρίτη κινηματογραφική παραγωγή στην πόλη, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν το Μάρτιο. «Σε απόλυτη συνεργασία με την παραγωγή, θα αποκομίσουμε τα οφέλη για την προβολή και εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό»  δηλώνει στο GRTimes.gr η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου ([email protected])

Η Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε μεταξύ Βερολίνου και Άμστερνταμ για να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας Τhe Bricklayer με πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart, στο πλευρό του οποίου θα βρίσκεται η Nina Dobrev. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες.

Εμβληματικά σημεία της πόλης, από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την Πλατεία Χρηματιστηρίου, σημαντικές εγκαταστάσεις και υποδομές θα πρωταγωνιστήσουν σε μία εντυπωσιακή ταινία δράσης, προβάλλοντας τη σύγχρονη ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της πόλης. Τα γυρίσματα όπως πληροφορείται το GRTimes.gr θα πραγματοποιούνται σε ώρες ώστε να υπάρχει η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για τους κατοίκους της πόλης. «Σε απόλυτη συνεργασία με την παραγωγή και την Τροχαία θα συμβάλλουμε, για να αποκομίσουμε τα οφέλη για την προβολή και εξωστρέφεια της πόλης στο εξωτερικό» δηλώνει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη.

Το δημαρχείο…. στρατηγείο της CIA

Η προετοιμασία της τρίτης κινηματογραφικής παραγωγής αποκλειστικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει, με την πολύτιμη αρωγή και αμέριστη συνδρομή του FILM OFFICE Δήμου Θεσσαλονίκης. Στην ταινία δράσης, μεταξύ άλλων, θα πρωταγωνιστήσει και το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα μετατραπεί σε στρατηγείο της CIA. Το σενάριο της ταινίας το οποίο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue) έχει να κάνει με δράση. Κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Αμερικανός παραγωγός της εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, Millennium Media, Robert Van Norden μαζί με τον σκηνοθέτη βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου έχουν συναντήσεις τόσο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεσσαλονίκη: Στήνονται σκηνικά για την ταινία του Μπαντέρας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: “Έρχεται” ο Αντόνιο Μπαντέρας – Αυτή είναι η ταινία Hollywood (VIDEO)

Νέα Μηχανιώνα – Χόλυγουντ: «Αντόνιο, ένα αυτόγραφο!» (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Στο λιμάνι ο Μπαντέρας με το Plymouth Barracuda (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον τέσσερις κινηματογραφικές παραγωγές έρχονται το 2022

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top