Τούμπα: Κλειστή για ασφαλτόστρωση σήμερα η οδός Διαγόρα

Τούμπα: Κλειστή για ασφαλτόστρωση σήμερα η οδός Διαγόρα

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 16 Ιουνίου και την Παρασκευή 17 Ιουνίου κατά τις ώρες 06:30 έως 18:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Διαγόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την έξοδο Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:
1. Την Πέμπτη (16/6/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας από την οδό Γρ. Λαμπράκη προς την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την συμβολή της με τους κλάδους εισόδου προς την Περιφερειακή οδό (δυτικά και ανατολικά).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη, Πρωτογένους, Ολύνθου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. (Η κίνηση των οχημάτων προς Περιφερειακή οδό θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αθ. Σταγειρίτη).

2. Την Παρασκευή (17/6/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προς την οδό Γρ. Λαμπράκη, από την συμβολή της με τον Κλάδο Εξόδου της Περιφερειακής Οδού (προς Διαγόρα – Γρ. Λαμπράκη) έως την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τυρολόης, Ολύνθου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. (Η κίνηση των οχημάτων της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται μέσω των οδών Αθ. Σταγειρίτη και Γρ. Λαμπράκη. Η κίνηση των οχημάτων της Περιφερειακής οδού, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται μέσω του κλάδου εξόδου Τριανδρίας και της οδού Κατσιμίδη).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top