Τούνη: Μήνυση κατά του 35χρονου με κατηγορίες αλά Παναγιωτόπουλος-«Άνοιξαν στόματα» λέει ο δικηγόρος

Τούνη: Μήνυση κατά του 35χρονου με κατηγορίες αλά Παναγιωτόπουλος-«Άνοιξαν στόματα» λέει ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Απόστολο Λύτρα ανέφερε σήμερα στο GRTimes, ότι μετά τις δύο μηνύσεις που έκανε ο 35χρονος στη γνωστή influencer, εκείνη απάντησε υποβάλλοντας με τη σειρά της μήνυση προς αυτόν για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

«Καταθέσαμε σήμερα μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για όποιο άλλο αδίκημα που θα κρίνει ο εισαγγελέας ότι έχει διαπραχθεί από τα γεγονότα που αναφέρουμε στην μήνυση μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούγκας.

Πρόσθεσε δε «ότι η κα. Τούνη δε γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το βίντεο σε αντίθεση με τον μηνυόμενο που είχε και γνώση και πρόθεση για την συγκεκριμένη πράξη! Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κυρία Τούνη».

Επίσης δήλωσε ότι υπάρχουν και μάρτυρες στην υπόθεση, των οποίων τα ονόματα έχουν δοθεί στη δικαιοσύνη και θα κληθούν να καταθέσουν. Τέλος υπογράμμισε ότι «είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top