Τρεις εταιρίες από την Ελλάδα και την Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών, opti 2023 στο Μόναχο

Τρεις εταιρίες από την Ελλάδα και την Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών, opti 2023 στο Μόναχο

Με τη συμμετοχή τριών εταιριών από Ελλάδα και Κύπρο έριξε αυλαία η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο 13 – 15 Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 307 εκθέτες από 28 χώρες, μεταξύ αυτών, οι εταιρίες NEA OPTIKI και OPTICOMM HELLAS από την Ελλάδα, και από την Κύπρο η εταιρία Philippe V, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις εξελίξεις του κλάδου των οπτικών, σε περισσότερους από 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 67 χώρες.

Η opti χαρακτηρίστηκε ως κορυφαία στιγμή της βιομηχανίας οπτικών ακριβώς στην αρχή του έτους και κατάφερε να αποτελέσει την πλατφόρμα για επιτυχημένη συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη παραγγελιών το 2023.

Σημειώνεται ότι η opti διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό GHM, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η επόμενη opti θα ανοίξει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στις 12-14.01.2024.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την opti, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.opti.de.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί η κυβέρνηση της Κένυας θέλει να θανατώσει εκατομμύρια πουλιά

Οι συναντήσεις του Κ. Μητσοτάκη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός (VIDEO)

Κεντρική Μακεδονία-Πολιτική Προστασία: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top