«ΒΙΑ/ΖΩ»: Παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στην Καλαμαριά

«ΒΙΑ/ΖΩ»: Παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στην Καλαμαριά

Στο πλαίσιο της επετείου της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου), ο δήμος Καλαμαριάς με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο Φύλων, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Σύλλογο «Δένδρο Ζωής» και την Εθελοντική Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Κύκλος Ζωής, διοργανώνουν Θεατρική Παράσταση με τίτλο «ΒΙΑ/ΖΩ».

Η εκδήλωση θα έχει κεντρικό μήνυμα «Ζω Βία, Μιλώ» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 25/11/2022, ώρα 20:30,στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης-θεατρικής παράστασης είναι να ενημερώσει, να αφυπνίσει, να κάνει τον καθένα να συλλογιστεί και να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών, αλλά και κάθε μορφής βίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, έκθεση φωτογραφίας και θεατρική παράσταση με αληθινές ιστορίες βίας, με μονόλογους και χορογραφίες .Η θεατρική παράσταση σκιαγραφεί χωρίς περιστροφές ένα θέμα βαρύ και δύσκολο και είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 16 ετών, καθώς αγγίζει κοινωνικά θέματα βίας.

Η είσοδος είναι με πρόσκληση και εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν για την εξασφάλιση προσκλήσεων, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2313314502.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top