Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για… σκύλους

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για… σκύλους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους από την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Κ9). Το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα του Ε.Ε.Σ., υλοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Κρήτη και εν συνεχεία θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Διάρκεια εκπαίδευσης: Τέσσερις (4) ώρες

Κόστος: είκοσι (20) Ευρώ

Τίτλος Βεβαίωσης Εκπαίδευσης: Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών για Σκύλους.

Χώρος διεξαγωγής της εκπαίδευσης: Κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης, Ν. Κουντουριώτη 10, 54625, λιμάνι.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακακλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους, όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να μπουν στη λίστα αναμονής και να ενημερωθούν άμεσα για τον επόμενο κύκλο εκπαιδεύσεων.

Κ-9 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους»

Εκμάθηση των βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών για Σκύλους. Ο εκπαιδευόμενος που ολοκληρώνει επιτυχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα είναι σε θέση να παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες για σκύλους σε περίπτωση ατυχήματος, με σκοπό τη διατήρηση της φυσικής ακεραιότητας του σκύλου μέχρι να αναλάβει ο κτηνίατρος.

Στο τέλος του προγράμματος εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να:

Εφαρμόζει τις βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών για Σκύλους σε διάφορες επείγουσες καταστάσεις της καθημερινής ζωής, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια, τόσο τη δική του, όσο και του σκύλου.
Αναγνωρίζει την ανάγκη άμεσης ειδοποίησης του κτηνιάτρου.
Αναγνωρίζει καταστάσεις που απειλούν άμεσα τη ζωή ενός σκύλου (απώλεια αισθήσεων, καρδιοαναπνευστική ανακοπή, απόφραξη αεραγωγού, μεγάλη αιμορραγία), και ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά/
Αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει διάφορους τραυματισμούς: αιμορραγίες, τραύματα, κακώσεις οστών κα αρθρώσεων (διαστρέμματα, κατάγματα, εξαρθρήματα, ακρωτηριασμοί).
Αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει επείγοντα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοψία Τζιτζικώστα στα παλιά βυρσοδεψεία: Παρελθόν η ντροπή της Θεσσαλονίκης, η πιο ρυπογόνος περιοχή της Μεσογείου (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα αγνώστων-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πικραμένοι φεύγουν από τα μπλόκα οι αγρότες

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top