Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας με το νέο Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας με το νέο Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο

Τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου υποδέχθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας που διατηρεί το Επιμελητήριο με τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πιερίας και έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Χάιδω Παπαχατζή ενώ από την πλευρά του ΟΡ.ΦΕ.Ο τον κ. Παπαχρήστο συνόδευσαν ο ταμίας του Φεστιβάλ Ολύμπου Πλάτων Τασχουνίδης, η υπεύθυνη εφορίας εθελοντών και παροχής υπηρεσιών θεατών, Μελίνα Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος εφορίας χορηγιών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και διεθνών πολιτιστικών συνεργασιών, Ραφαήλ Μετενίδης και ο διοικητικός διευθυντής του Φεστιβάλ Νίκος Λακασάς.

“Διακρίνω νέα πρόσωπα στη σύνθεση του Δ.Σ, γεγονός που σηματοδοτεί ότι το Φεστιβάλ κάνει το αναγκαίο άνοιγμα προς τη νέα γενιά” σημείωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συγχαίροντας παράλληλα το κ. Παπαχρήστο για την επανεκλογή του.

“Ηταν ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, από την οποία προέκυψε το νέο Δ.Σ. και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας που νέα παιδιά θέλησαν να ασχοληθούν ενεργά” ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο ενώ ενημέρωσε τον κ. Χατζηχριστοδούλου για τον προγραμματισμό της νέας διοίκησης και τη νέα σελίδα που φιλοδοξεί να ανοίξει ο ΟΡ.ΦΕ.Ο σε επίπεδο οργάνωσης και συνεργασιών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Χατζηχριστοδούλου διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το Φεστιβάλ Ολύμπου, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος ο κ. Παπαχρήστος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την πολύ ουσιαστική κουβέντα που είχαν, προσφέρoντάς του τη νέα έκδοση για τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στοίχημα: Το πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ

ΕΕ-Σύνοδος Κορυφής: Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η άμυνα και η ενέργεια στα βασικά θέματα  

Οικονόμου: Επικίνδυνη η επιμονή του Τσίπρα στη μικροπολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων 

Θ. Καράογλου: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τις συνέπειες της ακρίβειας»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top