Το GrTimes.gr είναι η νέα ηλεκτρονική, οικονομική και πολιτική, εφημερίδα που έχει στο επίκεντρό της την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία των πολιτών.

Αναγνωρίζοντας τόσο τα κενά που υπάρχουν στην ενημέρωση όσο και την ανάγκη άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης καταγραφής και ανάλυσης των ειδήσεων, αποφασίσαμε τη δημιουργία του GrTimes.gr

Στόχος μας είναι η αμερόληπτη δημοσιογραφία, η οποία θα τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και θα συγχρονίζεται με τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας.

Με επίκεντρο την ανάπτυξη, αναλύουμε τους οικονομικούς και πολιτικούς όρους που την επηρεάζουν, ενώ το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην επόμενη μέρα.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στον συνδυασμό γραπτού λόγου και οπτικοακουστικού υλικού, με τηλεοπτικές παραγωγές του GrTimes.gr.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται, τόσο από έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους όσο και από νεότερους, δημιουργώντας ένα αμάλγαμα προσωπικοτήτων καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας, χωρίς διακρίσεις και με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

 

Συντακτική Ομάδα

syntaktiki-omada

Φανή Χαρίση, Αλέξης Αλεξιάδης, Έλενα Καραβασίλη, Φιλία Νομικού, Βαγγέλης Στολάκης, Μαρία Στύλου, Δέσποινα Αθανασιάδη

Πρακτορεία Φωτογραφιών

ΑΠΕ-ΜΠΕ, INTIMENEWS

 

Web TV

Η εισβολή της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των πολιτών επιβάλλει την προσαρμογή των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε μία χωρίς γεωγραφικά και χρονικά όρια δραστηριότητα.

Μετά τις ηλεκτρονικές εφημερίδες, εκείνο που θα κατακτήσει το κοινό είναι η διαδικτυακή τηλεόραση, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι μία οποιαδήποτε συσκευή, από κινητό τηλέφωνο μέχρι ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνδεδεμένη στο ίντερνετ.

Η διαδικτυακή τηλεόραση (web tv), μεταξύ άλλων, έχει τα προνόμια αφενός ότι μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεται και αφετέρου ότι μπορεί να δει το περιεχόμενο των εκπομπών σε οποιονδήποτε χρόνο και όχι μόνο την ώρα της προβολής τους.

Στο GrTimes, το τηλεοπτικό διαδικτυακό πρόγραμμα, θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες να εντοπίσουν την εκπομπή που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον και θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν καινούριους κόσμους.

«SamTimes»

Η «SamTimes», είναι μία εκπομπή με συνεντεύξεις προσωπικότητας, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Στόχος της εκπομπής είναι ένας διάλογος, κάθε φορά με μία προσωπικότητα από τον χώρο της οικονομίας, της πολιτικής και του πολιτισμού, μέσω του οποίου θα θίγονται ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και το ενδιαφέρον στραμμένο στην επόμενη μέρα.

«Leader»

Μέσα από μία δεκάλεπτη, γρήγορη και σύγχρονη εκπομπή θα προβάλλονται πετυχημένοι επιχειρηματίες, ως προσωπικότητες, αλλά και ως επιχειρήσεις που καινοτομούν. Την εκπομπή επιμελείται η Άννη Καρολίδου.

«Επί ποδός»

Είναι μία εκπομπή με συνεντεύξεις ανθρώπων, οι οποίοι ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και μέσα από μία βόλτα στον τόπο τους, παρέα με τη Μαρία Στύλου, καταγράφουν στην πράξη τα σημεία ενδιαφέροντος τους ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η προσωπικότητά τους.

«Με τα Μ & με τα Σ»

Όλος ο πολιτισμός, οι τέχνες και η ιστορία σε μία σύγχρονη διαδικτυακή εκπομπή που θα προβάλει με πολύπλευρη οπτική γεγονότα και δράσεις που στόχο έχουν την πνευματική και αισθητική καλλιέργεια των θεατών. Θα την παρουσιάζουν η Μαρία Σαμολαδά και η Μαρία Στύλου.

«Journalista»

Σε αυτή την ενότητα θα υπάρχουν ελεύθερα ρεπορτάζ που αφορούν στην καθημερινότητα, η διάρκειά τους θα είναι έως 5 λεπτά και θα περιλαμβάνει γνώμες απλών πολιτών. Στην ενότητα «Journalista» θα περιλαμβάνονται και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες σε μορφή ντοκιμαντέρ για σημαντικά θέματα που απασχολούν το ευρύ κοινό, όπως συγκοινωνίες κλπ.

 

Ποιοι είμαστε

Μαρία Σαμολαδά

samolada-maria

samolada@grtimes.gr

Γενική Διεύθυνση

Υπηρετεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα τα τελευταία 19 χρόνια, έχοντας εργαστεί σε μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της από το ραδιόφωνο (Real Fm, Ράδιο Θεσσαλονίκη κα), και παράλληλα συνέχισε στην τηλεόραση (Alter κα), σε εφημερίδες και περιοδικά (ThessNews, Η φωνή των Αστυνομικών, Exposed κα) αλλά και σε ενημερωτικούς ιστότοπους, αρθρογραφώντας και κάνοντας διαδικτυακές τηλεοπτικές εκπομπές (ParentsWe, Myportal). Έχει συνεργαστεί ως υπεύθυνη γραφείων τύπου σε οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις (ΚΜΟΠ, Δήμος Ευόσμου, ΟΚΑΝΑ). Έχει διδάξει σε σχολές δημοσιογραφίας και είναι μητέρα ενός παιδιού.

 

Άννη Καρολίδου

karolidou-annie

karolidou@grtimes.gr

Οικονομικό Ρεπορτάζ

Σπούδασε Μedia στη Βρετανία και την Ελλάδα έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην εφημερίδα ‘Μακεδονία’. Διάλεξε το οικονομικό – επιχειρηματικό ρεπορτάζ, που υπηρετεί για πολλά χρόνια, αρχικά στη «Μακεδονία», μετά στη «Ναυτεμπορική» και τη Voria.gr, αλλά και μέσα από συνεργασίες με ειδικά έντυπα. Εργάστηκε στο ραδιόφωνο (Πανόραμα FM), στην τηλεόραση (oικονομική εκπομπή στην ΕΤ3), αλλά και σε γραφεία τύπου αναπτυξιακών φορέων ( ΤΕΕ/ΤΚΜ, Εγνατία Οδός ΑΕ, Αττικό Μετρό Α.Ε.).

 

Βαγγέλης Στολάκης

stolakis-vaggelis

stolakis@grtimes.gr

Ελεύθερο και Πολιτικό Ρεπορτάζ

Απόφοιτος του ιστορικού 5ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ιδίου Τμήματος, με ειδίκευση στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί και συνεργαστεί με έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά ΜΜΕ. Μεταξύ αυτών τις εφημερίδες Karfitsa, «Το Παρασκήνιο», «Δημοκρατία», «Το Κεντρί της Μακεδονίας», «Free Day», tvxs.gr, paraskhnio.gr, Ράδιο Γνώμη, Γνώμη Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας και εφημερίδα Μακεδονία.

 

Αλέξης Αλεξιάδης

alexiadis-alexis

alexiadis@grtimes.gr

Υπεύθυνος Ροής, Ελεύθερο και Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία πριν από περίπου 25 χρόνια, συνεργαζόμενος με ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα τους το δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, ο Παρατηρητής, ο Α103 και το Ράδιο Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια απασχολήθηκε στον χώρο της τηλεόρασης ως ρεπόρτερ στο ALTER και στη συνέχεια ως παρουσιαστής εκπομπών στο Μακεδονία TV και στην ΕΡΤ3. Εργάστηκε και στον ηλεκτρονικό τύπο, συμμετέχοντας από διάφορες θέσεις, στην ανάπτυξη δύο ενημερωτικών ιστοσελίδων της πόλης μας.

 

Φανή Χαρίση

charisi@grtimes.gr

Πολιτικό ρεπορτάζ – Βαλκάνια

Με σπουδές δημοσιογραφίας, εργάστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στις εφημερίδες «Έθνος» και «Μακεδονία» ενώ δημιούργησε μαζί με συναδέλφους το website «United Reporters». Είναι αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ασχολείται με το πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ ενώ ασχολείται με θέματα που έχουν σχέση με τις βαλκανικές χώρες.

 

Έλενα Καραβασίλη

karavasili@grtimes.gr

Ροή Ειδήσεων, Δημοτικό και Ελεύθερο ρεπορτάζ

Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε τα δημοσιογραφικά της βήματα το 2012 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ στη συνέχεια απασχολήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο σε ενημερωτικές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης (karfitsa, Thestival). Εργάστηκε επίσης στην εφημερίδα Karfitsa όπου είχε αναλάβει και χρέη αρχισυντάκτριας, ενώ έχει παρουσιάσει και συντονίσει πάνελ ενημερωτικών εκδηλώσεων.

 

Τα γραφεία μας