Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα: «Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία

Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα: «Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία

«Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη ο κ. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει από την αλήθεια και την πραγματικότητα», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωσή του για την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κοζάνη.

Και επισημαίνει: «Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες.

Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι η μια μετά την άλλη κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση μας για την ανάσχεση της πανδημίας».

Και καταλήγει: «Όπως για την πανδημία, έτσι και για την απολιγνιτοποίηση απέφυγε να καταθέσει προτάσεις, απέφυγε να τοποθετηθεί καθαρά. Μετά την «προαιρετική υποχρεωτικότητα» για τους εμβολιασμούς σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για «πράσινο λιγνίτη». Ο κ. Τσίπρας όμως έχει και ένα θλιβερό προνόμιο. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top