ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Δεν πρόκειται να μπούμε σε λογικές σκοπιμότητας

ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Δεν πρόκειται να μπούμε σε λογικές σκοπιμότητας

Στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών αναφέρεται το ΚΚΕ, μετά την αναγκαστική αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του, λόγω των υποχρεώσεων του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Όπως σημειώνει, από την πρώτη στιγμή που συζητήθηκε το θέμα στην αρμόδια διακομματική επιτροπή, «προσπάθησε εποικοδομητικά να συμβάλει στην πραγματοποίησή του. Παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματισμένη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στη Θεσσαλονίκη, την 1η Ιουλίου, δέχτηκε να μεταθέσει την ημερομηνία προκειμένου να διευκολύνει. Επίσης, με προτάσεις στη διακομματική επιτροπή, συνέβαλε έτσι ώστε η όλη διαδικασία του ντιμπέιτ να είναι όσο γίνεται πιο ζωντανή».

Με βάση αυτό το δεδομένο, το ΚΚΕ καθόρισε την προεκλογική του δραστηριότητα «και μάλιστα σε έναν σύντομο χρόνο που δεν τον επέλεξε το ίδιο», ωστόσο το ταξίδι του πρωθυπουργού για τη Σύνοδο Κορυφής ανέτρεψε την αρχική συμφωνία των κομμάτων.

Το ΚΚΕ δηλώνει πως πρότεινε εκ νέου άλλες ημερομηνίες, όπως για παράδειγμα στις 2 Ιουλίου. «Από κει και πέρα, δεν πρόκειται να μπούμε σε λογικές σκοπιμότητας που δε βοηθάνε την όλη διαδικασία, ούτε φυσικά να ανατρέψουμε άρδην τον προεκλογικό μας σχεδιασμό, όταν μάλιστα ήδη δύο φορές το έχουμε πράξει» ξεκαθαρίζει ο Περισσός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top