Ο Ζέρβας πήρε τα λεφτά και ο Τσιάρας έμαθε για τα οικόπεδα του Λαγκαδά

Ο Ζέρβας πήρε τα λεφτά και ο Τσιάρας έμαθε για τα οικόπεδα του Λαγκαδά

Αυτές τις ημέρες τα κυβερνητικά στελέχη περιδιαβαίνουν την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και έτσι έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι προβλήματα και αιτήματα.

  • Στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα ο τελευταίος του ζήτησε χρήματα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει ο δήμος Θεσσαλονίκης το τεράστιο ενεργειακό κόστος της φετινής χρονιάς.

 

  • Μάλιστα η συζήτηση έγινε για τα 220 σχολικά κτίρια που έχει ο δήμος και ο Υπουργός υποσχέθηκε έκτακτη ενίσχυση κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο.

 

  • Έτσι όταν μετά την συνάντηση τους ο δήμαρχος Ζέρβας συνόδευσε τον υπουργό Σταϊκούρα σε εκδήλωση της ΝΔ στο δημαρχείο, στον πρώτο που μίλησε στον Σταϊκούρα ο Ζέρβας έριξε την ατάκα «αν είναι για λεφτά, μην του μιλάς καθόλου, τα πήραμε εμείς όλα» με τον Υπουργό να χαμογελάει συγκαταβατικά! Τώρα αν όντως θα τα πάρει όλα τα λεφτά ο Ζέρβας θα σας γελάσω.

 

  • Άλλο πάλι και τούτο στον Λαγκαδά όπου βρέθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ο οποίος πήγε στο Ειρηνοδικείο Λαγκαδά μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Ταχματζίδη για να διαπιστώσει και ο ίδιος την ακαταλληλότητα του κτιρίου και την ανάγκη για άμεση μετεγκατάσταση.

 

  • Στην συζήτηση για το θέμα παρενέβη αρχικά ένας τοπικός δικηγόρος ο οποίος είχε να προτείνει ένα χώρο(!) για τον οποίο όμως απάντησε η ειρηνοδίκης που ήταν παρούσα στην συζήτηση ότι το συγκεκριμένο κτίριο είχε θέματα στατικότητας για να έρθει και άλλη πρόταση από το «κοινό» που έλεγε για άλλα οικόπεδα.

 

  • Με τα πολλά και αφού ο Τσιάρας άκουγε ποια προβλήματα είχε η κάθε μια πρόταση η μία το ιδιοκτησιακό καθεστώς η άλλη πολεοδομικά κτλ. η συζήτηση ξαναγύρισε εκεί που ξεκίνησε δηλαδή στο θέμα της άμεσης μετεγκατάστασης.

 

  • Με λίγα λόγια στην λύση που και άμεσα υλοποιείται και δεν παρουσιάζει προβλήματα άλλου είδους. Κατά τα άλλα κουβέντα να γίνεται καθώς όπως πάντα και παντού όλοι έχουν μια γνώμη για κάθε πρόβλημα. Δεν ξέρω μόνο αν ο Τσιάρας έγινε σοφότερος τελικά με τις γνώσεις που απέκτησε για τα οικόπεδα και τα ημιτελή κτίρια του Λαγκαδά…

 

Γράφει ο «Αθηναίος»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top