ΑΠΘ: “Χαμός” από σκουπίδια μετά τα ξέφρενα πάρτι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΘ: “Χαμός” από σκουπίδια μετά τα ξέφρενα πάρτι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μπουκάλια με αλκοόλ, κουτάκια από μπύρες και αναψυκτικά, συσκευασίες άδειων προϊόντων με φαγητά που προμηθεύονται take away αλλά και βανδαλισμοί, είναι αυτά που μένουν πίσω μόλις ξημερώνει να θυμίζουν τα πάρτι με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων που πραγματοποιούνται πολλά βράδια της εβδομάδας εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr το πρωί της Δευτέρας, δεκάδες είναι οι σακούλες απορριμμάτων που γέμισαν και σήμερα οι εργαζόμενοι της καθαριότητας οι οποίοι προσπαθούν με το που ξημερώσει να βάλουν μια τάξη και να επαναφέρουν το campus σε μια ιδεατή κατάσταση.

Με τα ξέφρενα πάρτι που στήνονται όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα και τους εκατοντάδες – αν όχι χιλιάδες – που μαζεύονται για να πιούν και να διασκεδάσουν με δυνατή μουσική, να δρουν κυριολεκτικά χωρίς να τους ενοχλήσει και να τους ελέγξει κανείς, δε λείπουν όπως λένε στο GRTimes.gr άνθρωποι που εργάζονται στο πανεπιστήμιο, και οι βανδαλισμοί.

“Το πάρτι μπορεί να σταματάει το πρωί όμως οι ζημιές μένουν. Μπαίνουν μέσα στις σχολές για να βρουν ρεύμα. Φέρνουν μέχρι και γεννήτριες”, περιγράφει εργαζόμενος, συμπληρώνοντας ότι αδειάζουν μέχρι και τους πυροσβεστήρες που βρίσκουν στο δρόμο τους ανεβαίνοντας στους ορόφους σχολών.

Θυμίζουμε, ότι τα πάρτι που στήνονται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει εδώ και αρκετό διάστημα την παρέμβαση εισαγγελέα, ωστόσο, δεν φαίνεται πως έχει αλλάξει κάτι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr:


 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top