Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται το «λίφτινγκ» στις στάσεις των λεωφορείων – Τα νέα σημεία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται το «λίφτινγκ» στις στάσεις των λεωφορείων – Τα νέα σημεία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται αυτό το διάστημα η αλλαγή στεγάστρων σε στάσεις που αφορούν τα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Πιο συγκεκριμένα θα επανατοποθετούνται σταδιακά 336 νέα στέγαστρα, σε 315 στάσεις, διότι ορισμένες είναι διπλές. Επίσης, μερικές που δεν πληρούν τις προδιαγραφές για στέγαστρο, θα διατηρούν μόνο τον στύλο του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του δήμου Θεσσαλονίκης είναι ν’ αλλάξει η εικόνα της πόλης, ξεκινώντας με τις στάσεις που βρίσκονται στο κεντρικό οδικό δίκτυο. Οι νέες στάσεις διαθέτουν νέες οροφές, καινούργιο τριθέσιο παγκάκι, καλάθι καθαριότητας, αλλά και τους πίνακες των δρομολογίων και την ονοματοθεσία της στάσης.

Επιπλέον, αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες εργασίες στην στάση της Αγίας Σοφίας επί της Εγνατίας, αλλά και μπροστά από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης επί της οδού Μητροπόλεως, όπου έχει τοποθετηθεί δίχτυ ασφαλείας.

Τέλος , ήδη έχουν τοποθετηθεί τρεις από αυτές, επί της Μανώλη Ανδρόνικου μπροστά από το Αρχαιολογικό  επί της Λ. Στρατού έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Επανατοποθετήθηκε η στάση λεωφορείων στην Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

 Θεσσαλονίκη: Χωρίς στάση λεωφορείων η Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δ. Θεσσαλονίκης: Τοποθετούνται τα νέα στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top