Χριστούγεννα: Θα λάμψει φέτος η Θεσσαλονίκη-Πού βάζει «φρένο» η πανδημία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Χριστούγεννα: Θα λάμψει φέτος η Θεσσαλονίκη-Πού βάζει «φρένο» η πανδημία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεκίνησαν από ειδικά κλιμάκια οι εργασίες στολισμού στο δήμο Θεσσαλονίκης με στόχο να λάμψει φέτος όλη η πόλη, αν και, στις μέχρι τώρα συζητήσεις η εξάπλωση της πανδημίας παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβαασιλείου, Στράτος Λούβαρης 

Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον στολισμό και την φωταγώγηση των δέντρων και ειδικότερα αυτών που υπάρχουν επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας με χιλιάδες λαμπιόνια που θα ξεκινούν από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεχίζουν στην Βασιλέως Γεωργίου και την Τσιμισκή και θα φτάνουν μέχρι την Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η εξάπλωση της πανδημίας θα βάλει…φρένο στα σχέδια για την κατασκευή Χριστουγεννιάτικου χωριού στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους ή Διοικητηρίου όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr τα φετινά Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη θα έχουν το χαρακτηριστικό της «ροής του φωτός». Ουσιαστικά, η σημαντική αλλαγή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, εκτός από το γιορτινό κλίμα θα εμπεριέχει και «περισσότερο φως», συγκριτικά με τις άλλες χρονιές. «Θα λάμψει όλη η πόλη με αυτό που ετοιμάζεται» συμπληρώνει στέλεχος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνεργεία του δήμου εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα έτοιμα την περίοδο των Χριστουγέννων. «Έχουν γίνει επικοινωνίες με χορηγούς και απλώς περιμένουμε τις τελευταίες εγκρίσεις για να δούμε τι θα γίνει με τον στολισμό στον άξονα της Αριστοτέλους, αλλά και ολόκληρου του κέντρου» τονίζει στο GRTimes.gr το εν λόγω στέλεχος του δήμου.

Όπως και να έχει, οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τον στολισμό της πόλης, θα παρθούν μετά τις 17 Νοεμβρίου, παρά το γεγονός ότι τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει ήδη από τώρα, να τοποθετούν τα λαμπιόνια στα δέντρα της Βασ. Όλγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top