Θεσσαλονίκη: Κλειστό μεγάλο κομμάτι της πλ. Αριστοτέλους-Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Κλειστό μεγάλο κομμάτι της πλ. Αριστοτέλους-Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες του δήμου Θεσσαλονίκης ώστε να είναι έτοιμη η πλατεία Αριστοτέλους για τα φετινά Χριστούγεννα. Κλειστό το μεγαλύτερο κομμάτι της πλατείας, λόγω των συνεργείων που βρίσκονται το σημείο.

Εντατικοποιούνται οι ρυθμοί εργασίας των συνεργείων του δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου εκτός του 18 μέτρων ελάτου από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής που είναι τοποθετημένο εδώ και κάποιες μέρες στο κέντρο της, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες για την τοποθέτηση δύο μεγάλων ξύλινων σπιτιών, εκ των οποίων το ένα θα φιλοξενεί δράσεις και το δεύτερο έναν ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr, τα συνεργεία έχουν τοποθετήσει κώνους με αλυσίδες στο μεγαλύτερο κομμάτι της πλατείας Αριστοτέλους, ώστε να αποτρέψουν τους περαστικούς να εισέλθουν στα σημεία που δουλεύουν τα συνεργεία.

Επιπλέον, εκτός από το κεντρικό δέντρο, γύρω γύρω θα τοποθετηθούν μικρότερα έλατα, ενώ εντυπωσιακό αναμένεται το θέαμα που θα δημιουργεί ο εναλλασσόμενος φωτισμός τους.

Τέλος, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ο άξονας της Αριστοτέλους θα στολιστεί με μικρότερο αριθμό δέντρων σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Γέμισε με «χρυσά» έλατα ο άξονας της Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Έφτασαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον Χολομώντα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Γέμισε με «χρυσά» έλατα ο άξονας της Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον εορταστικό διάκοσμο στην πλ. Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top