Λ. Νίκης: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση – Με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ)

Λ. Νίκης: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση – Με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ)

“Φορτωμένη”, αλλά όχι όσο χθες είναι η κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Νίκης, η οποία παραμένει κλειστή αυτή την ώρα.

Η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από τη συμβολή της Νίκης με τη Κομνηνών και φτάνει μέχρι το Λιμάνι. Ανάλογο πρόβλημα παρατηρείται στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Ίωνος Δραγούμη και στην οδό Μητροπόλεως, ενώ αρκετά επιβαρυμένη είναι και η Εγνατία.


Με μικρές καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία στην οδό Κουντουριώτου με αρχές της Λεωφόρου Νίκης, ενώ στην Πολυτεχνείου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.


Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και το μεσημέρι του Σαββάτου (23/10), ενώ οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν τα εξής:

Σήμερα, Πέμπτη, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

-Την Παρασκευή και το Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Κλειστή και σήμερα η Λ. Νίκης λόγω ασφαλτόστρωσης

Ζέρβας για ασφαλτοστρώσεις: Το οδικό δίκτυο ήταν σε τραγική κατάσταση (VIDEO)

Ασφαλτόστρωση στη Λ. Νίκης – Μποτιλιάρισμα στο σημείο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα στη Λεωφόρο Νίκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ