Θεσσαλονίκη-Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι δρόμοι κλείνουν – Σε λίγο η πρώτη συγκέντρωση (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη-Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι δρόμοι κλείνουν – Σε λίγο η πρώτη συγκέντρωση (ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (06/12) τα μέτρα εν όψει των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της “μαύρης” επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Στις 12 η πρώτη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης από τις 6 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ με τους πολίτες να απομακρύνουν τα Ι.Χ γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη και Ι.Χ τα οποία δεν έχουν απομακρυνθεί από τις απαγορευμένες περιοχές στάθμευσης. Πρόκειται για περίπου 20 Ι.Χ τα οποία βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αμύνης, για τα οποία ενδέχεται να επιστρατευτεί γερανός της Τροχαίας.

Από την άλλη, οι εικόνες επί της Εγνατίας στο ύψος του ΑΠΘ και της ΔΕΘ μαρτυρούν πως οι οδηγοί έχουν απομακρύνει τα οχήματα τους, καθώς δεν υπάρχουν σταθμευμένα Ι.Χ.

Περισσότερα είναι τα σταθμευμένα Ι.Χ επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου με τους οδηγούς να μην έχουν μετακινήσει τα οχήματα τους παρά τις πινακίδες απαγόρευσης που έχει τοποθετήσει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως έχει ανακοινώσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης και η απαγόρευση στάθμευσης θα ισχύσει μέχρι και τις 12 η ώρα το βράδυ της Δευτέρας.

Όσα αναφέρει η τροχαία

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τροχαία από τις 11.00, σταδιακά θα υπάρξουν διακοπές- εκτροπές της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

-Από τις 05.00 τη Δευτέρα (06-12-2021) και μέχρι τις 06.00 την Τρίτη (07-12-2021), στις οδούς: Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την οδό Σ. Δραγούμη, Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Μελενίκου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, Βασ. Ηρακλείου, στο τμήμα της από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρόλου Ντηλ, Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Βιζυηνού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη, Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου και Αγγελάκη σε όλο το μήκος της.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τρεις συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο Γρηγορόπουλου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top