Θεσσαλονίκη: Πέταξαν σε ρέμα δεκάδες σχολικά γεύματα–Συστάσεις από αντιδημαρχία (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν σε ρέμα δεκάδες σχολικά γεύματα–Συστάσεις από αντιδημαρχία (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η εικόνα με δεκάδες σχολικά γεύματα που βρέθηκαν πεταμένα σε ρέμα κάτω από γέφυρα που διέρχεται την οδό Ρωμανού Μελωδού, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποίησε μάλιστα στο GRTimes η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θερμαϊκού, Σοφία Ζηφκοπούλου, μετά από επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή του εν λόγω Δημοτικού που λαμβάνει σχολικά γεύματα, το πρόβλημα είναι υπαρκτό, ενώ από την πλευρά των εκπαιδευτικών έχουν γίνει επανειλημμένα συστάσεις ώστε να σταματήσει το φαινόμενο.

«Το γνωρίζουμε το συγκεκριμένο ζήτημα και από όσο μπορώ να ξέρω, έχουν γίνει επανειλημμένα συστάσεις, τόσο προς τα παιδιά όσο και προς τους γονείς να μην πετούν τα κεσεδάκια με το φαγητό ή να μη τα λαμβάνουν στην περίπτωση που έχουν σκοπό να τα πετάξουν. Αφενός γιατί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνουν στην περιοχή, είναι μεγάλο, αφετέρου διότι υπάρχουν άλλα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη αυτά τα γεύματα» σημείωσε χαρακτηριστικά στο GRTimes η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θερμαϊκού, Σοφία Ζηφκοπούλου.

Όπως μάλιστα, γνωστοποίησε η ίδια συστάσεις για το ίδιο θέμα θα γίνουν σήμερα (17/5) εκ νέου από τον διευθυντή του σχολείου, ενώ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σκοπεύει να απευθυνθεί και η ίδια προς τους γονείς, ώστε να σταματήσει το θλιβερό αυτό φαινόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top