Θετική η εικόνα της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά, λέει ο πατέρας της (VIDEO)

Θετική η εικόνα της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά, λέει ο πατέρας της (VIDEO)

Αισιόδοξα είναι τα μέχρι τώρα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή (1/5), σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Όπως δήλωσε ο πατέρας της, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, πριν από λίγο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δακτύλου που ακρωτηριάστηκε, θα φανεί μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάχτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Ο πατέρας της 8χρονης επισήμανε πως η μικρή θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματα της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, προκειμένου να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον κ. Χατζηαθανασίου, κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της.

Σχολιάζοντας τους ελέγχους που άρχισε σε όλες τις παιδικές χαρές ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο πατέρας επισήμανε ότι οι έλεγχοι θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν συμβεί το ατύχημα, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ελεγχθούν για την ασφάλειά τους. Παράλληλα, ευχήθηκε το παιδί του να είναι το τελευταίο που βίωσε μία τέτοια κατάσταση.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top