Διατροφικές διαταραχές: Πώς συνδέονται με τους influencers; (VIDEO)

Διατροφικές διαταραχές: Πώς συνδέονται με τους influencers; (VIDEO)

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αθανασιάδη

Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο στην εποχή που ζούμε και μαστίζει την κοινωνία είναι οι διατροφικές διαταραχές.

Ένα από τα πολλά αίτια αυτού του φαινομένου είναι και τα social media, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δημιουργούν λογαριασμούς και μέσω αυτών προωθούν συμβουλές διατροφής στον κόσμο, χωρίς να είναι εξειδικευμένοι.

Τους influencers διατροφής, δηλαδή τα άτομα που προωθούν στον κόσμο που τους «ακολουθάει» στα social media το διατροφικό τους πρόγραμμα χωρίς να γνωρίζουν τις ανάγκες του κάθε ατόμου, μπορείς να τους συναντήσεις κάνοντας απλά ένα «scroll» στο instagram. Τελικά συνδέονται οι διατροφικές διαταραχές των ατόμων με τους influencers διατροφής και αν, ναι, πώς;

Η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, Φωτεινή Μαυροπούλου, μιλάει στη WebTv του GrTimes και στην διαδικτυακή εκπομπή «Journalista», για τις διατροφικές διαταραχές, τη παχυσαρκία, τη μεσογειακή διατροφή και τα συμπληρώματα & υποκατάστατα διατροφής. Για μερικά απ’ αυτά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και δίνει πολλές συμβουλές!

Δείτε την συνέντευξη για να σας λυθούν όλες οι απορίες: 

Μπορείς να βρεις τη Φωτεινή Μαυροπούλου στο Instagram: fotini_dietitian

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top