Η “φωνή της Θεσσαλονίκης” μιλά στο GRTimes.gr για την υποψηφιότητά της!

Η “φωνή της Θεσσαλονίκης” μιλά στο GRTimes.gr για την υποψηφιότητά της!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής αποτέλεσε… είδηση! Η ίδια είναι ραδιοφωνική παραγωγός τα τελευταία 31 χρόνια και δημοσιογράφος στην Θεσσαλονίκη και ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν… γράφει αλλά γράφουν για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα!

Ο λόγος για την δική μας Μαρία Στύλου που εδώ και λίγες ημέρες έχει ριχτεί στην μάχη του… σταυρού με τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Πρώτη” και επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Πέτρο Λεκάκη.

Η Μαρία Στύλου επέλεξε την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να μιλήσει στην κάμερα του web TV του GRTimes.gr.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της αλλά και την επιλογή του εν λόγω συνδυασμού σχολιάζει ότι έπειτα από καιρό… εσωτερικής συζήτησης και αναζήτησης είπε το “ΝΑΙ” στην πρόταση που δέχτηκε. “Είπα στον εαυτό μου να το κάνω, γιατί θεωρώ πως αυτό είναι το σωστό” σχολιάζει η Μαρία Στύλου και συμπληρώνει πως επέλεξε τον εν λόγω συνδυασμό μακριά από κόμματα, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από χρώματα.

Μιλώντας για το έργο της σημερινής διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης βάζει 7 στο έργο του Γιάννη Μπουτάρη. Αναφέρεται στα προβλήματα της πόλης και τις προτεραιότητές της σε περίπτωση εκλογής της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Μιλά επίσης για τα εσωτερικά προβλήματα της παράταξης Λεκάκη, τα σημεία της πόλης που η ίδια εντοπίζει ότι υπάρχουν ζητήματα και τα “μυστικά μέρη της”.

“Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη των παιδιών μου. Γι’ αυτό κατεβαίνω στις εκλογές” σχολιάζει.

Δείτε τη συνέντευξή της Μαρίας Στύλου στη Web TV του GRTimes.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top