Η EMBRYOLAB και το GRTIMES για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας (VIDEO)

Η EMBRYOLAB και το GRTIMES για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας (VIDEO)

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας το #Embryolab σε συνεργασία με το Σωματείο #Κυβέλη, υπό την αιγίδα του #Fertility_Europe, συνδιοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, εκδήλωση με θέμα τη γονιμότητα.

Αυτή τη φορά διεξάγεται διαδικτυακά μια “γόνιμη” συζήτηση για τις 5 θεματικές ενότητες, όπως αυτές έχουν οριστεί από τον οργανισμό #FertilityEurope.

H δημοσιογράφος #Μαρία_Σαμολαδά και η #Αλεξία_Χατζηπαρασίδου, MSc. PMI-RMP, Σύμβουλος Κλινικής Εμβρυολογίας και Ιδρύτρια του Embryolab, Διευθύντρια του Embryolab Academy συνομιλούν για τη γονιμότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και προσκαλούν διαδικτυακά ειδικούς της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, να τοποθετηθούν και να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη γονιμότητα.

Όπως τονίζουν, παρά τους φορτισμένους καιρούς, ακόμη και τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσουμε τη Γονιμότητα, με δίκαιο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για κάθε ζευγάρι, άνδρα και γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσουμε τη γονιμότητα για κάθε αγόρι και κορίτσι που πρέπει να ενημερωθεί και να γνωρίζει πώς και γιατί πρέπει να διατηρήσει την αναπαραγωγική του υγεία.

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, το GRTimes.gr δημοσίευε μια από τις 5 θεματικές ενότητες για τη γονιμότητα όπως αυτές έχουν οριστεί από την #FertilityEurope.

Σήμερα, στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συζήτηση που αφορά και τις 5 θεματικές ενότητες.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του Embryolab και παρακολουθείστε μία σειρά ενημερωτικών video, όπου Ειδικοί της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, απαντούν σε επιστημονικά αλλά και πρακτικά ζητήματα γύρω από την #υπογονιμότητα, στο πλαίσιο της 5ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας.

Δείτε τη συζήτηση:

(Δείτε εδώ την 1η συζήτηση με την #Αφροδίτη_Αλεξοπούλου, εκπρόσωπο του Σωματείου για τη γονιμότητα ΚΥΒΕΛΗ και εκπρόσωπο της FERTILITY EUROPE, με θέμα «Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά και το Δικαίωμα στη Γονιμότητα!»

Δείτε εδώ τη 2η συζήτηση με τη #Μαρίνα_Δημητράκη, MD, MSc, MHA, PhD, EFOG/EBCOG, Γυναικολόγο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, με θέμα «Διασφαλίζουμε ισότιμη, δίκαιη και ασφαλή πρόσβαση για όλους στις θεραπείες γονιμότητας»

Δείτε εδώ την 3η συζήτηση με θέμα τις παροχές και το νομικό πλαίσιο με τη #Ναυσικά_Βερβέρη, MSc, Διευθύντρια Υποδοχής και εξυπηρέτησης και τη #Μαργαρίτα_Δουμπόγια, Συντονίστρια Διεθνών Θεραπειών IVF.

(Δείτε εδώ την 4η συζήτηση με θέμα την ενημέρωση και τη σημασία της πρόληψης για τη γονιμότητα. Συμμετέχουν στη συζήτηση ο #Μιχάλης_Κυριακίδης, MD, MSc, Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και ο #Αχιλλέας_Παπαθεοδώρου, M.Med.Sci., PhD., Senior Κλινικός Εμβρυολόγος με διαπίστευση ESHRE, Διευθυντής Εργαστηρίων Embryolab

Δείτε εδώ την 5η συζήτηση με την #Εύη_Καλουτά, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια και την #Γλυκερία_Σαμολαδά, MSc, Σύμβουλο Γενετικής (πιστοποιημένη από το ER), Μοριακή Κυτταρογενετίστρια).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ