Συγκλονιστική μαρτυρία στο GRTIMES: Έτσι βίωσα τον κορωνοϊό

Συγκλονιστική μαρτυρία στο GRTIMES: Έτσι βίωσα τον κορωνοϊό

«COVID-19 θετικός. Στο άκουσμα παγώνεις, οι αυτόματες σκέψεις σε οδηγούν στο νοσοκομείο, στη ΜΕΘ, στα θυμαράκια….». Με αυτά τα λόγια και μιλώντας στο GRTIMES γνωστός ψυχίατρος της Θεσσαλονίκης αποτυπώνει το σοκ, αλλά και τον φόβο  -αργότερα γίνεται τρόμος, λέει- που τον κυριεύει στο άκουσμα της είδησης πως έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Ο κ. Φίλιππος Κουνιάκης αναφέρεται στα πρώτα συμπτώματα, στην άρνησή του να πιστέψει ότι ο ιός του χτύπησε την πόρτα, αλλά και στη σύντομη νοσηλεία του στο ΑΧΕΠΑ όπου είδε τον πόνο άλλων ασθενών, αλλά και την ευγένεια γιατρών και νοσηλευτών.

Διαβάστε πώς περιγράφει στο GRTimes.gr ο ψυχίατρος Φίλιππος Κουνιάκης την περιπέτειά του με τον covid-19 που ευτυχώς για τον ίδιο εξελίχθηκε ομαλά, καθώς είχε ήπια συμπτώματα.

«Είναι παντού γύρω μας. Ως είδηση, ως πληροφορία, ως απειλή, ως έγνοια να το αποφύγουμε.

Έρχεται η στιγμή που δεν πιστεύεις πως θα έρθει. Γιατί; Επειδή η φύση μας ωθεί να μένουμε ψύχραιμοι, όχι πάντα λογικά ψύχραιμοι αλλά ψύχραιμοι. Θεωρούμε πως έχουμε λάβει όλες τις απαραίτητες και κάποιες επιπλέον προφυλάξεις. Πιστεύουμε ακράδαντα στην καλοτυχία μας. Βασιζόμαστε στη μέριμνα που έχουμε δώσει σε όσα προτείνονται, στην αυτοπροφύλαξη. Και όμως. Έρχεται η στιγμή που δεν πιστεύεις πως θα έρθει.

Ήρθε λοιπόν. COVID-19 θετικός.

Τα πρώτα συμπτώματα ήπια, ασαφή, γενικά. Η άρνηση πάλι κυρίαρχη. Έλα μωρέ ένα κρυωματάκι είναι! Αύριο περδίκι πάλι. Το ψέμα, ακόμη κι η αυτεξαπάτηση, έχει κοντά ποδάρια όμως.

Τα συμπτώματα την επόμενη ημέρα λίγο πιο έντονα. «Βρε, λες;» .

Ξεκινάει η επόμενη φάση, η αντιμετώπιση. Έχω προνοήσει, ξεκινώ τη λήψη των προβλεπόμενων, έχοντας ενημερωθεί και μιλήσει με πληθώρα γιατρών.

«Δεν μπορεί, θα το περιορίσω, θα το περάσω ήπια». Την επόμενη ημέρα κλινική κατάσταση καλή, αναθαρρείς. Κάνω τον πρωινό μου καφέ, άνοστος. «Αμάν, ήρθε σίγουρα!». Αγευσία στα υγρά , κυρίως στον καφέ. Φεύγω σφαίρα για τεστ, συνεννόηση με γνωστούς , γρήγορη εξυπηρέτηση, γρήγορο αποτέλεσμα, γνωστό αποτέλεσμα.

Κι έχω τόσες εκκρεμότητες…

COVID-19 θετικός. Στο άκουσμα παγώνεις, οι αυτόματες σκέψεις σε οδηγούν στο νοσοκομείο, στη ΜΕΘ, στα θυμαράκια. Κι έχω τόσες εκκρεμότητες ικανοποίησης αλλά και υποχρεώσεων… Ο εσωτερικός διάλογος σε συνεφέρνει κάπως, έχεις να διαχειριστείς και πρακτικά ζητήματα, καραντίνα αγαπημένων «στενών επαφών», τα της δουλειάς, να ειδοποιήσεις όσους ήρθες σε στενή ή μη επαφή. Η εστίαση σε αυτά βοηθά, αποσπά τη σκέψη από τον ορυμαγδό αρνητικών σκέψεων.

Τα πράγματα εξελίσσονται βάσει σχεδίου, ήπια πυρετική κίνηση, λίγη δυσκολία, μία βαριά ίωση αλλά ίωση. Υπάρχει η ενημέρωση για τις ημέρες «κλειδιά», τις ημέρες όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος επιδείνωσης. Είναι μέρες ορόσημα, οι ενδιάμεσες σα να χάνουν το νόημά τους. Μέρες χαμένες από τη ζωή μου, έχω πολλές μπροστά μου, θα αναπληρώσω. Μιλώ με φίλο κολλητό που νοσούμε ταυτόχρονα, δεν κολλήσαμε μαζί γιατί στα μέτρα προφύλαξης είχαμε αποχή από όποια επαφή εδώ και εβδομάδες, δεν κολλάει τηλεφωνικά ο ιός, έτσι; Μου δίνει, του δίνω κουράγιο, αλλάζουμε πληροφορίες, οδηγίες, μαντζούνια, προτάσεις. Βοηθά το μοίρασμα, πολύ βοηθά.

Μία μικρή επιβάρυνση στον πυρετό, μία δυσκολία στο να τον ρίξω με συνήθη μέσα, δυστυχώς στις «ταιριαστές» ημέρες. Σύμπτωση; Μπα, μάλλον επιβάρυνση της κλινικής εικόνας. Βοηθά η εμπειρία που έχουμε από τους άλλους, δεν πατάς κουτουρού τουλάχιστον. Στη 10η ημέρα νόσησης, ο φίλος φεύγει για το ΑΧΕΠΑ, έχει πυρετό, δύσπνοια, χαμηλό κορεσμό. Μου προτείνει να πάμε μαζί, δεν έχει μεγάλη αναμονή, το έμαθε από μέσα. Εγώ πάλι είμαι πολύ καλά κλινικά, απύρετος, με όρεξη για πίτσα που φτιάχνουν οι «στενές επαφές» μου.

Ο φόβος είναι μεταδοτικός. Όχι με τον αέρα, ούτε με το αίμα, ούτε με σωματικά υγρά, αλλά με τη σκέψη. Και δεν έχουμε μάσκα και άλλα μέτρα ατομικής προστασίας για το φόβο. Χωρίς να υπάρχει λόγος το σκέφτομαι το ΑΧΕΠΑ.

Βραδινός, στις 21.00, ήπιος πυρετός. Βλέπω αμέριμνος τηλεόραση, πέφτει τηλέφωνο, ο φίλος μπήκε μέσα, έχει απεικονιστικά ευρήματα. «Έλα κι εσύ, είναι τέλεια, ξεμπερδεύεις μόλις σε 1 ώρα με όλα…». Ο φόβος ξανά εκεί. Κι αν χάνω μία ευκαιρία να μην ταλαιπωρηθώ αλλά να μάθω αν έχω επιπλοκή από το αναπνευστικό;

Μιλάω με 5-6 φίλους γιατρούς, όλοι τάσσονται αναφανδόν υπέρ της επίσκεψης στο ΑΧΕΠΑ. Εγώ πάλι, μυρίζω την πίτσα. Αλλά πας κόντρα στην απόλυτη πλειοψηφία; Πας κόντρα στο φόβο της αιφνίδιας και ριζικής επιδείνωσης; Επειδή δεν πας κόντρα σε αυτά, πας ΑΧΕΠΑ.

Πολεμική ατμόσφαιρα…

Σκληρή η στιγμή που φτάνεις σε μία πολεμική ατμόσφαιρα, προχωράς μόνος, χωρίς τις «στενές επαφές» που τώρα τις θέλεις πιο στενά από ποτέ. Μόνος, όλοι κρατούν αποστάσεις, όντως είναι χωρίς κόσμο να περιμένει, μοναδική στιγμή τις τελευταίες 15-20 ημέρες. Με υποδέχονται ευγενικά, με περιποιούνται άψογα χωρίς να γνωρίζουν την ιδιότητά μου. Εξυπηρετούμαι σε χρόνο μαγικό, έρχεται η στιγμή της απόφασης. Ο εφημερεύων γιατρός, ξέρει τώρα την ιδιότητά μου μου λέει «Κύριε Φίλιππε, είστε πολύ καλά, αλλά έχουμε απεικονιστικά ευρήματα, προτείνω να μείνετε να συμπληρώσουμε τις θεραπείες που κάνατε στο σπίτι, εσείς τι λέτε;». Σωστή αντιμετώπιση Shared Decision Making λέγεται παγκοσμίως, ενημερώνεις και προτείνεις, δεν επιβάλλεις, εκτός και αν υπάρχει λόγος. Εκεί εγώ ξανά αντιμέτωπος με τον εαυτό μου. Ο εαυτός μας πολύ δυνατός αντίπαλος πάντα. Τα μετράς από δω, τα μετράς από κει, «τα μισά της χιλιάδας 500» λένε στο χωριό μου. Ο φόβος νίκησε. Μπαίνω. Κρύος ιδρώτας με λούζει.

Τρόμος…

Με παίρνουν με καρότσι, με πηγαίνουν σε γνώριμους χώρους, έκανα ειδικότητα στο ΑΧΕΠΑ, αλλά τώρα κάθομαι εγώ στο καρότσι που κάποτε έσπρωχνα (το ίδιο θα είναι μετά από 20 χρόνια…). Τρόμος πλέον, όχι φόβος. Με υποδέχονται, με τοποθετούν, με αποχαιρετούν. Μένεις μόνος με τις σκέψεις σου και τον φόβο να μυρίζει πάνω σου με την ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει. Μιλάω με μηνύματα με τις επαφές μου στενές και λιγότερο στενές, καλή συντροφιά στο μονότονο ήχο του οξυγόνου των συνασθενών. Όποιες προσπάθειες κάνεις να εκλογικεύσεις αυτό που συμβαίνει, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα και στις ανατρέπει. Η αμφίεση των νοσηλευτριών. Η απόλυτη σιωπή. Ο ήχος των μηχανημάτων. Η αντιφατική εικόνα της ηλιόλουστης πόλης έξω από το ανοιχτό παράθυρο και της μουντής, απειλητικής πραγματικότητας μέσα στους θαλάμους. Η ευγένεια του προσωπικού.

Είδα να έρχεται η γιατρός και να ασχολείται με το γείτονα συνασθενή, ηλικιωμένο (έτσι έδειχνε δηλαδή) από τις Σέρρες με καλοσύνη, σεβασμό, ενδιαφέρον, να του μιλά γλυκά, να τον ενθαρρύνει γιατί είχε 13 ημέρες νοσηλευόμενος. Να τον διαβεβαιώνει πως θα φύγει, και αυτός μετά από λίγα λεπτά στο τηλεφώνημα με τη γυναίκα του να την αμφισβητεί: «Για θάνατο είμαι Βαγγελιώ, για θάνατο, δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα!». Που να βρεις άλλο κουράγιο άνθρωπέ μου κι εσύ; Ατελείωτο δεν είναι;

Έφυγε… πετώντας

Είδα στον επόμενο θάλαμο όπου μεταφέρθηκα κάτω από το κρεβάτι ένα ζευγάρι παπούτσια ολοκαίνουργια, παρατημένα, ένα φορτιστή ακριβό κινητού να βουλώνει την πρίζα απλά, ένα μπουφάν στη ντουλάπα. «Ο κύριος μόλις του είπαν εξιτήριο έφυγε σχεδόν πετώντας» μου περιέγραψε ο νέος συνασθενής μου, με 7 ημέρες νοσηλείας ο ίδιος. «Κι εγώ έτσι θα φύγω!» υπερθεματίζει.

Μεγάλο σχολείο. Νέο σχολείο στα 50 μου.

Λίγο έμεινα, για καλό ήταν σίγουρα, σοφότερος έγινα. Θα ήθελα να γίνω, να μείνω και πιο ταπεινός. Δεν είμαστε άτρωτοι, δεν αφορά το κακό τους άλλους. Εμάς αφορά, απλά δεν το ξέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην κάνετε… τίποτα – Η συμβουλή ψυχιάτρου για την καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:0323/01

Εικόνες προ πανδημίας θυμίζει σήμερα η αγορά της Λάρισας (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

00:0023/01

ΗΠΑ: Τη Δευτέρα οι Δημοκρατικοί θα καταθέσουν στη Γερουσία το κατηγορητήριο για τον Τραμπ Διεθνή

23:5322/01

Μπάιντεν: Σχέδιο 2 τρις δολαρίων – Πρόβλεψη για πάνω από 600 χιλ. νεκρούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5022/01

Γερμανία – Κορωνοϊός: Ξεπέρασε το όριο των 50.000 θυμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4522/01

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για τα άτομα 80-84 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός

23:4022/01

Ολοκληρωμένη πρόσβαση για ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Αριστοτέλη Δήμοι

23:3022/01

Σ. Λιβανός: Στόχος η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας ελ. προϊόντων και εξαγωγών Αγροτικά ,Πολιτική

23:2622/01

Μπογιές και φέιγ βολάν στη δικαστικό Αντωνία Βαρελά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:2522/01

«Ιδιαίτερα σπάνιες οι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις στο εμβόλιο της Moderna» Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2022/01

Οδηγίες της ΓΓΠΠ ενόψει της επιδείνωσης του καιρού Κοινωνία

23:1022/01

Σουηδία: 4.214 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 84 θανάτους Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:0522/01

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:0022/01

Ρωσία: Πάνω από 21.500 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5522/01

Αθώωση γυναίκας που κατηγορήθηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος του γιου της Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:5022/01

Κτίριο υποδοχής επισκεπτών αποκτά το ανάκτορο της Αρχαίας Πέλλας Περιφέρειες

22:4522/01

Συνάντηση Γεωργιάδη – Πάιατ: Τι συζήτησαν Πολιτική

22:4022/01

Δ. Θέρμης: Το “Βοήθεια στο Σπίτι” στο πλευρό όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατ... Δήμοι

22:3722/01

Αρνητικά και τα 190 rapid test σε επαγγελματίες στον Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

22:3522/01

Στα 107,5 δισ ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο Οικονομία

22:2522/01

ΣΥΡΙΖΑ: Αν η ΝΔ είχε ακούσει τις προτάσεις μας ο Τουρισμός θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση Κόμματα ,Πολιτική

22:2022/01

ΠΚΜ: Οδηγίες για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Κοινωνία ,Περιφέρειες

22:1522/01

Β. Κοντοζαμάνης: Άμεσα η προκήρυξη 500 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Υγεία

22:1022/01

Ινδία: 14.545 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0522/01

AstraZeneca: Αρχικά «μικρότερες ποσότητες» του εμβολίου της στην Ευρώπη Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0322/01

Ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επικαιρότητα

22:0022/01

Κομισιόν: Πράσινο φως σε Ουγγαρία για την προμήθεια του Sputnik-V Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5522/01

Ιταλία-Κορωνοϊός: 13.633 κρούσματα, 472 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5422/01

Σαρηγιάννης: Ανησυχούμε για τη μετάλλαξη -Φόβοι για επιτάχυνση 3ου κύματος Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:5022/01

Σκυλακάκης: Οι διαθέσιμοι πόροι πρέπει να πηγαίνουν σε αυτούς που πλήττονται Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:4522/01

Νέο μήνυμα Ναβάλνι από τη φυλακή: Είμαι καλά – Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω Διεθνή

21:4022/01

Σπάνια πολεμικά κειμήλια στο «Ελ. Βενιζέλος» Κοινωνία

21:3522/01

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Επανεκκίνηση από τη Δευτέρα με τεχνικές προσαρμογές Ελλάδα

21:3022/01

Σοκ στην Ιταλία: Δεκάχρονη πέθανε από ασφυξία για διαδικτυακή πρόκληση! Διεθνή

21:2122/01

Καλλιθέα: Κατέληξε η ηλικιωμένη που μαχαιρώθηκε από τον εγγονό της Κοινωνία ,Σημαντικά

21:2022/01

Πορτογαλία: Ασφυκτική η πίεση στα νοσοκομεία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1022/01

Προς αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων η Ιαπωνία Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0022/01

Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής: Παράταση κυνηγετικής περιόδου του αγριόχοιρου Περιφέρειες

20:5822/01

Διευκρινίσεις Μαγιορκίνη για τις υφασμάτινες και τις χειρουργικές μάσκες Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:5022/01

Τη Δευτέρα στην Αθήνα η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Διεθνή ,Ελλάδα

20:4022/01

Lockdown: Τι ισχύει για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών Κορωνοϊός ,Παιδεία

20:3022/01

Αυγενάκης: Κάνουμε τον αθλητισμό μας πιο καθαρό για να φιλοξενεί ακόμη περισσότερα παιδιά Αθλητισμός ,Πολιτική

20:2622/01

Δημοσκόπηση OPEN: Προβάδισμα ΝΔ – Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τον εμβολιασμό Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2022/01

Σχοινάς: Όχι στο ποδόσφαιρο που προορίζεται για πλούσιους και ισχυρούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1022/01

Φωταγώγηση Λευκού Πύργου για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολ... Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:0722/01

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη Ελλάδα ,Πολιτισμός ,Σημαντικά

20:0022/01

Lockdown: Πόσα άτομα επιτρέπονται στα ταξί – Τι ισχύει για ψάρεμα και κυνήγι Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5022/01

Ιταλία: 700 φέρετρα παραμένουν άταφα στο Παλέρμο Διεθνή

19:4222/01

Τζόνσον: Το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού «ίσως είναι πιο θανατηφόρο» Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:4022/01

Google: Απειλεί να κλείσει τη μηχανή αναζήτηση στην Αυστραλία Διεθνή ,Τεχνολογία

19:3622/01

Embryolab: Επιλέγουμε πρόληψη και προστασία από τον ιό για τη γονιμότητά μας Β.Ελλάδα ,Επιστήμη

19:3422/01

Αίρεται το σκληρό lockdown για Αργολίδα, Ανθήλη, Παλαικάστρου και Κάλυμνο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:3022/01

Συρία: Τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν από «ισραηλινή επίθεση» στη Χάμα Διεθνή

19:2022/01

ΗΠΑ: Οι ταξιδιώτες εξωτερικού θα μπαίνουν σε καραντίνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1022/01

Μ. Τσαβούσογλου: Δεν κάνουμε πίσω στο Αιγαίο για τα 12 ναυτικά μίλια Διεθνή

19:0022/01

Επίδομα θέρμανσης: Σε δύο φάσεις οι πληρωμές Ενέργεια ,Κοινωνία

18:5222/01

Μεγάλη καμπάνια του ΕΕΘ για το παραδοσιακό λιανεμπόριο (video) Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

18:5022/01

Εφαρμογή αξιολογεί πόσο φιλικές προς το περιβάλλον είναι οι αγορές Περιβάλλον

18:4922/01

Οι ανακοινώσεις Κεραμέως για το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4122/01

ΣΕΤΕΟ: Η Εγνατία Οδός συντηρείται – αχρείαστη η παραχώρηση Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

18:4022/01

Δ. Ωραιοκάστρου: Σίτιση αδέσποτων ζώων με ξηρά τροφή Δήμοι ,Κοινωνία

18:3822/01

Επαναλειτουργούν από 1η Φεβρουαρίου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Τι ισχύει για τα μέτρα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3022/01

Θεσ/νίκη: Δικογραφία σε στελέχη για απόρριψη αποβλήτων Θεσσαλονίκη

18:2022/01

Ευρ. Κοινοβούλιο: Να αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα η αποσύνδεση εργαζομένων Διεθνή

18:1522/01

Ανοίγουν τα σχολεία την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

18:1022/01

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:0022/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5522/01

Χάρτης κρουσμάτων: Πρώτη η Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5322/01

Απάντηση Χρ. Ταραντίλη στον ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτική

17:5022/01

«Θεσμικό αντιδημοκρατικό κατήφορο» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Βούτσης Πολιτική

17:4322/01

Το ΠΑΜΑΚ για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

17:4122/01

Στοίχημα προγνωστικά: Με τα γκολ στη Γερμανία και Λεβάντε στο 1.73 Αθλητισμός

17:4022/01

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο στο BAU Online 2021 Επιχειρήσεις

17:3722/01

Κορωνοϊός: 585 νέα κρούσματα, 288 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3122/01

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία – σοκ από τον προπονητή της Αθλητισμός ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:3022/01

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί στη δομή του Αγίου Παντελεήμονα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

17:2922/01

«Η συμβολή του ΑΠΘ στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2022/01

Καραμανλής: Μέσα στο επόμενο εξάμηνο η δημοπράτηση του πρώτου τμήματος του «Fly over» Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

17:1422/01

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Μόνο οι 2.000 απ’ τους εμβολιασθέντες είναι θωρακισμένοι μέχρι σ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

17:1022/01

Καλαφάτης: Στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα η πανδημία δεν βρίσκεται σε έξαρση Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:0022/01

Βρετανία: Έως και 7.200 ευρώ για τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:5722/01

Κικίλιας: Ανησυχία για τις μεταλλάξεις κορωνοϊού – Δημιουργία δικτύου επιτήρησης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:5022/01

Φον ντερ Λάιεν: Να αποφεύγονται τα μη απαραίτητα ταξίδια Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:4522/01

Υπότροφοι ΙΚΥ: Ζητούν παράταση της προθεσμίας υποβολής των παραδοτέων εργασιών Παιδεία

16:4022/01

Με τον Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:3022/01

Γαλλία: Απαραίτητο το αρνητικό τεστ για ταξιδιώτες Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2022/01

Το ανοσοποιητικό τους σαν τα μάτια τους οι Θεσσαλονικείς – Αύξηση 35% στα συμπληρώματα ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

16:1022/01

Αθωώθηκε μητέρα για ασέλγεια στο γιό της Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:0122/01

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές έξω από καταστήματα (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:0022/01

Συνάντηση Τσαβούσογλου – Στόλτενμπεργκ στις Βρυξέλλες Διεθνή

15:5022/01

«Πράσινες Αποστολές» από τον δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι

15:4122/01

Εγγονός μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην Καλλιθέα Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4022/01

Γαλλία: Ποιες μάσκες πρέπει να αποφεύγονται και γιατί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3722/01

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η απονομή των εκκρεμών συντάξεων Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:3022/01

Πελόζι: Δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για τη δίκη Τραμπ Διεθνή

15:2022/01

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση επιδιώκει δημιουργία πελατείας για τα ιδιωτικά κολλέγια Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:1622/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Παρέδωσε στο “Ιπποκράτειο” αμαξίδιο που προήλθε από τη δράση συλλογής ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:1022/01

Η Κομισιόν θα ζητήσει εξηγήσεις από την Pfizer για τις νέες καθυστερήσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:0022/01

Μπλίνκεν: Σημαντική η σχέση ασφαλείας ΗΠΑ-Ελλάδας Διεθνή

14:5522/01

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εταιρεία ταχυμεταφορών (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5022/01

Παρέμβαση Καράογλου για ένταξη δικηγόρων στην Επιστρεπτέα 5 Πολιτική

14:4022/01

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας σε πέντε Περιφέρειες Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

14:3122/01

Έκρυβε χασίς μέσα σε πυροσβεστήρες! (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3022/01

Ακόμη δύο βιομηχανίες εντάσσονται στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ενέργεια

14:2622/01

Στην “έξοδο” πάνω από 400 συμβασιούχοι καθαριστές του e-ΕΦΚΑ Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:2022/01

Χορήγηση επιδομάτων ασθενείας μέσω e-ΕΦΚΑ Κοινωνία ,Οικονομία

14:1022/01

ΥΠΑ: Παράταση Notam μέχρι 8 Φλεβάρη Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:0022/01

Με εκπροσώπους εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΝΔ Επιχειρήσεις ,Πολιτική

13:5222/01

Γιαννακίδου: Ήρθε η ώρα για τομές στον αθλητισμό (ΗΧΗΤΙΚΟ) Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:4522/01

Κορωνοϊός: «Κοκτέιλ» αντισωμάτων μειώνει το ιικό φορτίο σε ασθενείς Κορωνοϊός ,Υγεία

13:3022/01

Με 12 σερί νίκες, δεν το λες και ντέρμπι… Αθλητισμός

13:1522/01

Ζεφύρι: Νεκρή 27χρονη από φωτιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος της Κοινωνία

13:1422/01

Κορωνοϊός: Ανοίγουν τα σχολεία την 1η Φεβρουαρίου Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

13:1122/01

«Σπάμε τη σιωπή»: Διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΠΘ κατά της βίας των γυναικών (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:0022/01

Στην ανακρίτρια Χανίων ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του Ελλάδα

12:5622/01

Καπουσούζης: «Αρρωστημένα μυαλά» αμαυρώνουν την εικόνα (ΗΧΗΤΙΚΟ) Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:4622/01

ΕΒΕΘ: Ημερίδα για το Λιανικό Εμπόριο και το «e-λιανικό» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

12:4522/01

Σταϊκούρας: Εργαζόμαστε με σχέδιο για να ξεπεράσουμε την κρίση Βουλή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

12:4122/01

OTΘ: Και blog για την τουριστική Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

12:3922/01

Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3422/01

ΥΠΑ: Ως τις 8/2 οι αεροπορικές οδηγίες- Η περίπτωση του Ισραήλ Ελλάδα ,Τουρισμός

12:3022/01

Αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες: Οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ Επιχειρήσεις

12:1522/01

Βόλος: Μητέρα χάρισε για δεύτερη φορά ζωή στο γιο της Κοινωνία ,Υγεία

12:1422/01

Καλαμαριά: Συνεχίζονται τα drive through tests από τον ΕΟΔΥ (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0022/01

Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης Κοινωνία

11:5522/01

Βαρβιτσιώτης: Δεν περιμένουμε κοσμογονία στις διερευνητικές επαφές (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Πολιτική

11:5522/01

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ Κοινωνία

11:4522/01

Ανεβαίνει ο Ερμής Αθλητισμός

11:3022/01

ΕΙΟ: Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος Αθλητισμός ,Κοινωνία

11:2822/01

Ogilvy – AQ Strategy: Στρατηγική συνεργασία στην αγορά του τουρισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

11:1822/01

Μ. Συρεγγέλα: Εκατοντάδες οι κλήσεις γυναικών που έχουν υποστεί βία στο 15900 Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

11:1622/01

ΣΥΡΙΖΑ για Ευρ. Συμβούλιο: Ο κ. Μητσοτάκης έμεινε με ένα πιστοποιητικό επιπολαιότητας Κόμματα ,Πολιτική

11:1522/01

Δύο ακόμη υπερσύγχρονα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη παρέλαβε το Λιμενικό Σώμα Ελλάδα ,Ναυτιλία

11:0022/01

Ρωσία: Συνέλαβαν στενούς συνεργάτες του Ναβάλνι στη Μόσχα Διεθνή

10:5322/01

Έκτακτη σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τις μεταλλάξεις κορωνοϊού Κορωνοϊός

10:4522/01

Μόσιαλος: Με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία μπορούν να ανοίξουν σύντομα Γυμνάσια και Λ... Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:3022/01

ΔΟΕ: Συγχαρητήρια Μπαχ σε Καπράλο Αθλητισμός

10:1522/01

Στοιχηματικό Κουπόνι Παρασκευής Αθλητισμός

10:1322/01

Η Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό έργο EMBRACIN Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:0022/01

Παπαγεωργόπουλος για Μπουτάρη: Δεν ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

09:4522/01

Γιατί η απόρριψη των επεξεργασμένων τροφών είναι το «κλειδί» για καλή ζωή; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:3022/01

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στην Εθνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

09:1522/01

Σχοινάς μετά τη συνάντηση με Τσαβούσογλου: Ώρα για θετικά βήματα Διεθνή

09:1122/01

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Κρήτη Κοινωνία

09:0022/01

Δωρεάν rapid test για επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού Δήμοι ,Επιχειρήσεις

08:4522/01

Σύψας: Δεν αποκλείεται τρίτο κύμα κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3022/01

«Με συμβούλεψε να σωπάσω και να το ξεχάσω» – Τρεις οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις π... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

08:1522/01

Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Υπερδιπλάσια αύξηση αγορών ελέω κορωνοϊού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

08:0822/01

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της συμπλοκής με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0022/01

Προπονητές: Ο αθλητισμός πληγώθηκε αλλά θα ξαναβρεί το δρόμο του Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επιστήμη

07:4522/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Το πρότυπο «σπίτι» για τα «Βέλη» ETR 470 (φωτο+videos) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ