Χαλκιδική: Σφραγίστηκε το κατάλυμα «Big Brother»-Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Χαλκιδική: Σφραγίστηκε το κατάλυμα «Big Brother»-Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Απολύτως μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Αφύτου Χαλκιδικής αμέσως μετά την αποκάλυψη του GRTimes για την ύπαρξη καταλύματος στην περιοχή, ο ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στα δωμάτια προκειμένου να καταγράφει προσωπικές στιγμές νεαρών ζευγαριών.

Όπως μεταφέρει στο GRTimes, ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού Κασσάνδρας, Στέλιος Κατσάνης «το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και η μικρή μας κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Άνθρωποι του χωριού συζητούν για το αν έχουν μείνει οι ίδιοι ή τα παιδιά τους στα συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ανησυχούν. Επίσης μιλάμε για έναν ιδιοκτήτη υπεράνω υποψίας, ο οποίος εκτός από το κατάλυμα ήταν ιδιοκτήτης και μιας από τις κεντρικότερες καφετέριες της Αφύτου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πράξει κάτι τέτοιο αφού οι επιχειρήσεις του καθημερινά «έκοβαν» πολύ χρήμα, ενώ και η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Παράλληλα ο κ. Κατσάνης τονίζει πως «έχουν γίνει πολλά πράγματα στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει και η ασφάλεια για να ερευνήσει την υπόθεση, το κατάλυμα έχει «σφραγιστεί» και ο κόσμος προσπαθεί να συνέλθει».

Και όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που η τουριστική σεζόν για την Άφυτο δεν έχει τελειώσει ακόμη. «Όλος αυτός ο ντόρος δημιουργεί ένα πρόβλημα δεδομένου ότι η τουριστική σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχουν τουρίστες που απολαμβάνουν ακόμη τις διακοπές τους, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη από το περιστατικό. Είναι λυπηρό ακόμη και για τον ίδιο τον άνθρωπο, διότι η ιστορία αυτή τον κατέστρεψε» καταλήγει ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού στο GRTimes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top