Γιατί θα ηχήσουν οι πολεμικές σειρήνες αύριο και μεθαύριο σε διάφορες περιοχές του Δ. Θερμαϊκού

Γιατί θα ηχήσουν οι πολεμικές σειρήνες αύριο και μεθαύριο σε διάφορες περιοχές του Δ. Θερμαϊκού

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Οι σειρήνες πολιτικής αεράμυνας, αναμένεται να ηχήσουν αύριο Τετάρτη (16/11) και μεθαύριο Πέμπτη (17/11) σε διάφορες περιοχές του δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή της περιοχής, στις τοπικές κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας, Νέας Μηχανιώνας, Νέας Κερασιάς και Επανομής, θα τοποθετηθούν ηλεκτροκίνητες και χειροκίνητες σειρήνες πολιτικής αεράμυνας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και στιγμιαίες δοκιμές.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι για την τοποθέτηση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από την πλευρά των κατοίκων, ενώ όπως εξήγησε στο GRTimes ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής πρόκειται «για δοκιμές που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα συντήρησης, επισκευής και τοποθέτησης νέων σειρήνων όπου χρειάζεται».

«Δεν υπάρχει ασφαλώς κανένας λόγος ανησυχίας από την πλευρά των κατοίκων, καθώς πρόκειται για δοκιμές. Ειδικά σε αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και πάντα σε επιφυλακή για όλα τα ενδεχόμενα. Γι’ αυτό και τα συστήματα θα πρέπει να λειτουργούν στην εντέλεια» πρόσθεσε ο δήμαρχος στο GRTimes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top