Καρδίτσα: Πώς δρούσε η υπάλληλος με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού (VIDEO)

Καρδίτσα: Πώς δρούσε η υπάλληλος με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού (VIDEO)

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα έγιναν πολλοί «μαϊμού» εμβολιασμοί, με διοικητική υπάλληλο να βρίσκεται πίσω από όλη τη διαδικασία. Οι Αρχές ερευνούν την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος πίσω από την έκδοση των ψεύτικων βεβαιώσεων.

Όπως είπε ο κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», το Κέντρο Υγείας «ήταν πρότυπο στους εμβολιασμούς» και έχει εμβολιάσει 40.000 κόσμο γιατί εξυπηρετεί ολόκληρο τον νομό Καρδίτσας.

«Είναι το δεύτερο κέντρο Υγείας που εμβολίαζε με Pfizer, μετά το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας» τόνισε. Στη συνέχεια περιέγραψε πώς δρούσε η συγκεκριμένη υπάλληλος.

«Οι γιατροί έχουν μείνει άφωνοι με την κατάσταση, είναι στη διάθεση των Αρχών. Η δράστις ήταν σε διοικητικό πόστο, απλά με τα εμβόλια μπήκε κι αυτή στη διαδικασία να βοηθήσει. Τους κωδικούς τους είχαν κάποιοι διοικητικοί υπάλληλοι. Οι γιατροί ασχολούνταν μόνο με το κομμάτι του ιστορικού του ασθενούς. Πήγαινε εκτός βάρδιας, έψαχνε παραϊατρκό προσωπικό, και έβρισκε τα ονόματα που δεν είχαν εμβολιαστεί, έμπαινε σε τάμπλετ, τα δήλωνε και το βράδυ φαίνονταν εμβολιασμένοι. Η γυναίκα έχει παραδεχτεί» σημείωσε. «Πρέπει να δούμε πόσοι εμβολιασμένοι έγιναν για να δούμε πόσοι αντιστοιχούσαν σε κάθε άτομο» επισήμανε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top