Ο στόχος για τον μικρό Ανδρέα επετεύχθη σε λιγότερες από 3 ημέρες

Ο στόχος για τον μικρό Ανδρέα επετεύχθη σε λιγότερες από 3 ημέρες

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κόσμου που όπως αναφέρει στο GRTimes η μητέρα του μικρού Ανδρέα, Βαΐα Δρόσου “έβαλε από το υστέρημά του”, με αποτέλεσμα το ποσό – στόχος για την εγχείρηση του Ανδρέα να μαζευτεί μέσα σε λιγότερες από 3 ημέρες!

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Μαζεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ το ποσό των 10.000 ευρώ για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς του Ανδρέα στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ. Όπως αναφέρει στο GRTimes η μητέρα του Ανδρέα, Βαΐα Δρόσου, η οικογένεια εξεπλάγη από την ταχύτητα της ανταπόκρισης, καθώς το ποσό – στόχος συγκεντρώθηκε μόλις σε 3 ημέρες.

“Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενη και ευγνώμων για όλο τον κόσμο που βοήθησε από το υστέρημά του. Δεν έχει σημασία το ποσό που έβαλε ο καθένας, αλλά η χειρονομία. Δείξαμε ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε μία γροθιά!”, δηλώνει στο GRTimes, προσθέτοντας ότι μεγάλη βοήθεια πρόσφεραν άνθρωποι οι οποίοι ζήτησαν να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους: “διότι οι καλοί Σαμαρείτες βοηθούν σιωπηλά”, αναφέρει.

Η ίδια τονίζει ότι η ψυχολογία του Ανδρέα είναι πολύ καλή. “Είναι πολύ δυνατό παιδάκι, η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη. Τώρα, μένει να μας ειδοποιήσουν και να πάρουμε κατευθυντήριες για το πότε θα είναι διαθέσιμος ο γιατρός κ. Καλαγκός”, καταλήγει.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "o χρήστης Vicky Drosoy είναι με το χρήστη Γρηγόρης Τσαγκαρλης 59 Είμαστε οι γονείς του Ανδρέα Τσάγκαρλη και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χάρης της μεγάλης κινητοποίησης το ποσό της εγχειρήσεως του παιδιού μας έχει συγκεντρωθεί θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την βοήθεια σας o Θεός να σας δίνει υγεία και όλα τα καλά και πάλι ευχαριστούμε"

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top