Θεσσαλονίκη: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους (VIDEO)

Φωταγωγήθηκε το φυσικό έλατο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια ύψους 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Φωτίστηκε για ακόμη μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας πάτησε λίγο μετά τις 19:00 μ.μ. το κουμπί, ώστε να ανάψει το έλατο 18 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Επιπλέον, την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πλαισιώσει ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης με μία μοναδική συναυλία, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Τάσος Σωφρονίου.

Παράλληλα, μία ιδιαίτερη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης με τις μελωδίες της, ενώ το παρών στην φωταγώγηση του δέντρου έδωσαν εκπρόσωποι φορέων τη πόλης.

Συνολικά ο άξονας στην Αριστοτέλους φωτίστηκε με 350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα άναψε ολόκληρος ο εορταστικός διάκοσμος που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Επιπροσθέτως, τοποθετήθηκαν χαμηλά φυσικά έλατα, κόκκινοι πύργοι, οι οποίοι διαθέτουν φωτιστικό εξοπλισμό, ώστε να δημιουργεί μία συγχρονισμένη κίνηση φωτός.

Τέλος, δίπλα από την κεντρική σκηνή, έχουν τοποθετηθεί δύο σπιτάκια σκανδιναβικού τύπου, εκ των οποίων το ένα θα αξιοποιείται για κοινωνικές δράσεις, ενώ στο δεύτερο θα φιλοξενείται ραδιοφωνικός σταθμός καθ’ όλη την διάρκεια των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top