Αποφοίτηση πολιτικών μηχανικών του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

Αποφοίτηση πολιτικών μηχανικών του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

Εξήντα πολιτικοί μηχανικοί ΤΕ του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ΔΙΠΑΕ, ορκίστηκαν πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση που έγινε στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη με τη συμμετοχή περίπου 600 ατόμων.

Στην τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, οι βουλευτές ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου μέλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΚΜ Κωνσταντίνος Γιουτίκης, εκπρόσωποι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστου Γιαννούλη και Σωκράτη Φάμελλου και ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε μία περίοδο που λόγω της κλιματικής κρίσης και των επιδημιολογικών εξάρσεων, η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας γίνονται ολοένα και πιο επίκαιρες το πεδίο του Μηχανικού Περιβάλλοντος συνεχώς εξελίσσεται και διευρύνεται.

Το τμήμα μηχανικών περιβάλλοντος του ΔΙΠΑΕ συστήθηκε το 2019 με το νόμο 4610/2019 και ΦΕΚ 70/Α/7.05.19 Το 2021 με απόφαση ΔΦ 15/3671 και ΦΕΚ 1033/Β/17.03.21 έγινε η έγκριση του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος.

Ήδη στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος ΔΙΠΑΕ υπάρχουν τρία μεταπτυχιακά προγράμματα και επτά υποψήφιοι διδάκτορες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΠΑΕ: Σημαντική ημερίδα Κυκλικής Οικονομίας από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος στα Γιάννενα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η “Σπείρα” του ΕΚΕΤΑ, με ΕΛΓΟ Δήμητρα, ΔΙΠΑΕ, ΠΑΜΑΚ και ΠΔΜ

Γ. Ιωαννίδης: Οριστικό το «πάγωμα» της εισήγησης για κλείσιμο τμημάτων του ΔΙΠΑΕ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top