Δ. Μήτρου: Αναβαθμίστηκαν τρία parking στο Ποσειδώνιο-Εκατοντάδες θέσεις ελεύθερης στάθμευσης (ΦΩΤΟ)

Δ. Μήτρου: Αναβαθμίστηκαν τρία parking στο Ποσειδώνιο-Εκατοντάδες θέσεις ελεύθερης στάθμευσης (ΦΩΤΟ)

«Με την αναβάθμιση των τριών χώρων ελεύθερης στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή του Ποσειδωνίου ( δύο χώροι στην οδό Μ. Κάλλας και ένας στην κάθετη οδό Λασκαράτου) δημιουργήθηκαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων» αναφέρει ο πρώην τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Δημήτρης Μήτρου.

«Μαζί με το νέο χώρο ελεύθερης στάθμευσης 400 ποδηλάτων που επίσης βρίσκεται επίσης επί της οδού Μ. Κάλλας, δημιουργούνται προϋποθέσεις park and ride για όσους θέλουν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στην περιοχή και να πηγαίνουν με το ποδήλατο τους ή με πατίνι προς το κέντρο, κάνοντας χρήση του παραλιακού ποδηλατόδρομου ή να κινηθούν πιο δυτικά έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, κάνοντας χρήση του νέου ποδηλατόδρομου που κατασκευάστηκε το καλοκαίρι, συνδέεται με τον παραλιακό ποδηλατόδρομο και διέρχεται από τις οδούς Κουντουριώτου, Σαλαμίνος, Πολυτεχνείου και Αναγεννήσεως. Η συνολική χάραξη από το Μέγαρο Μουσικής έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό είναι 6χλμ» τονίζει ο ίδιος.

«Ο χώρος ελεύθερης στάθμευσης των ποδηλάτων είναι περιφραγμένος έχει είσοδο στη γωνία που βρίσκεται μπροστά στο Μέγαρο και θα επιτηρείται μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διατυπώσεων με κάμερες» καταλήγει παραθέτοντας μάλιστα τις φωτογραφίες από τους χώρους στάθμευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ακόμη ένα δημοτικό πάρκινγκ δωρεάν για τους πολίτες στην οδό Λασκαράτου

Θεσσαλονίκη: Σταθμεύουν ήδη στο πάρκινγκ του Ποσειδωνίου-Πότε θα παραδοθεί επίσημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω εργασιών – “Στα κάγκελα” οδηγοί και πεζοί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top