ΑΠΘ: Περιπολίες των ΟΠΠΙ στη ΣΘΕ-Νέα κινητοποίηση φοιτητών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΘ: Περιπολίες των ΟΠΠΙ στη ΣΘΕ-Νέα κινητοποίηση φοιτητών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Νέες περιπολίες εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί των Ομάδων Περιφρούρησης Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ), γεγονός που ξεσήκωσε άμεσα αντιδράσεις από την πλευρά των Φοιτητικών Συλλόγων που συγκεντρώθηκαν μπροστά από την είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και κρατούν πανό κατά της αστυνομίας και κινούνται συντεταγμένα μέσα στους χώρους του campus.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και το ειδικό υδροφόρο όχημα “Αίαντας” επιτηρούν τις κινήσεις τους, ενώ έχουν στήσει φραγμό στο χώρο όπου στεγαζόταν η κατάληψη στο “Βιολογικό”.

Αρκετή ώρα αργότερα έφτασε ένα ακόμη μπλοκ με μέλη που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, το οποίο ενσωματώθηκε στη κεφαλή της πορείας

Λίγο πριν τις 20.00 η κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων στη Σχολή Θετικών Επιστημών ολοκληρώθηκε και οι διαδηλωτές θα κινηθούν προς το κτίριο της διοίκησης του ΑΠΘ, όπου σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή του Δημήτρη Ζερβουδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top