Χριστούγεννα – Τουρισμός: «Γεμίζει» η βραχυχρόνια μίσθωση, άδεια τα ξενοδοχεία

Χριστούγεννα – Τουρισμός: «Γεμίζει» η βραχυχρόνια μίσθωση, άδεια τα ξενοδοχεία

Διφορούμενο είναι το κλίμα που επικρατεί σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς με τη βραχυχρόνια μίσθωση (ενοικιάσεις σπιτιών και βιλών) από τη μια να κινείται σε ποσοστά που αγγίζουν και το 80%, και την ξενοδοχεία από την άλλη να έχει μηδενικές πληρότητες και έσοδα στο απόλυτο μηδέν. Έρευνα του GRTimes.gr σε δημοφιλή χειμερινά θέρετρα.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Με το lockdown να παρατείνεται, μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας, έως τις 7 Δεκεμβρίου και με αβεβαιότητα για το τι τελικά θα ισχύει και τι θα λειτουργεί εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, το κλίμα στους δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας είναι «παγωμένο», κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τι ακριβώς συμβαίνει, είναι όντως υψηλές οι πληρότητες σε ορεινούς προορισμούς, υπάρχουν κρατήσεις σε ισχύ, δεν έχει ακυρώσεις, τηλέφωνα χτυπάνε;

Καυστικός ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος, σε χθεσινή του δήλωση, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αυξημένες πληρότητες σε καταλύματα χειμερινών προορισμών που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων, τόνισε χαρακτηριστικά «Σε συνθήκες lockdown δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για τουριστική κίνηση ενόψει Χριστουγέννων».

Το GRTimes.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.ΔΑ.) Ανδρέα Χίου, ο οποίος τοποθετείται σχετικά με τις υψηλές πληρότητες σε δημοφιλείς προορισμούς όπως για παράδειγμα τα Καλάβρυτα, η Αράχωβα και στη συνέχεια τα Ζαγοροχώρια και το Πήλιο.

«Οι κρατήσεις είχαν, ήδη, ξεκινήσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου και Οκτώβριο και οι πληρότητες για Καλάβρυτα και Αράχωβα για την περίοδο των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι στο 80%» αναφέρει στο GRTimes.gr ο κ. Χίου εξηγώντας ότι ο αρχικός προγραμματισμός σ’ ότι αφορά το δεύτερο lockdown ήταν έως τις 30 Νοεμβρίου.

«Τώρα αλλάζουν τα δεδομένα» συμπληρώνει ο κ. Χίου εξηγώντας ότι λόγω της μεγαλύτερης ευελιξίας και την πολιτική ακυρώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακυρώσουν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την άφιξή τους, δίχως κόστος. Έτσι εξηγείται και το γεγονός, ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ακυρώσεις στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ερωτηθείς δε σχετικά με την τήρηση πρωτοκόλλων υγιεινής ο κ. Χίου απαντάει πως η απολύμανση και η καθαριότητα είναι δεδομένη, αφενός για τους πελάτες αφετέρου για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Το προφίλ των ενδιαφερόμενων για ενοικίαση σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης για την επίμαχη εορταστική περίοδο είναι κυρίως οικογένειες, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Χίου, Καλάβρυτα και Αράχωβα είναι στο 80%, Ζαγοροχώρια και Πήλιο γύρω στο 60%-70%.

Σημειώνεται ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων, σύλλογος που επικεντρώνεται στην υποστήριξη, εκπαίδευση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον Διαχειριστή Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, απαρτίζεται από 2.000 περίπου μέλη, ενώ από υπό την ομπρέλα του υπάρχουν 25.000 – 30.000 ακίνητα (σ.σ. συμπεριλαμβάνονται εταιρίες που διαχειρίζονται από 15 έως και 50 ακίνητα).

Ξενοδόχοι στα Καλάβρυτα

«Εμείς είμαστε έτοιμοι, δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει» αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, όπου δραστηριοποιούνται 50 καταλύματα με περισσότερες από 1.500 κλίνες.

Ο ίδιος ενημερώνει το GRTimes.gr λέγοντας ότι πριν την ανακοίνωση για το δεύτερο lockdown, οι πληρότητες στην περιοχή για την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν στο 20%. Τώρα, με την επέκταση του lockdown, τουλάχιστον μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, «έχουν αρχίσει οι ακυρώσεις, κάποιοι περιμένουν – οι κρατήσεις όμως είναι εικονικές» αναφέρει προσθέτοντας ότι υπάρχει και ένα πολύ μικρό ενδιαφέρον από τηλεφωνήματα με ερωτήσεις του τύπου «θα είστε ανοιχτά;».

Επισημαίνει δε, πως στα κανάλια και τις πλατφόρμες πώλησης δωματίων δεν παρουσιάζεται η πλήρης δυναμικότητα ενός καταλύματος προς πώληση.

Ερωτηθείς για την εικόνα που υπάρχει στην περιοχή, εάν και εφόσον επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό για την εορταστική περίοδο, ο κ. Δαφαλιάς λέει «εμείς, είμαστε έτοιμοι και σύμφωνα με το καλό σενάριο θα έχουμε μέχρι 70% πληρότητα, ενώ κρίσιμος παράγοντας είναι και το εάν θα λειτουργήσει το χιονοδρομικό κέντρο».

Σημειώνεται ότι τα Καλάβρυτα απέχουν 190 χλμ. από Αθήνα και μόλις 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων που εκτείνεται στις πλαγιές του Χελμού, στο νομό Αχαΐας, σε υψόμετρο 1.700 μ. – 2.340 μ.

Αράχωβα

Αλλά και η «Βασίλισσα του χειμώνα», η Αράχωβα, το στολίδι στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού, στα 950 μ., όπως φαίνεται, δεν θα υποδεχτεί, φέτος, λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης, τους χιλιάδες επισκέπτες που την προτιμούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η αυξημένη τουριστική κίνηση που παρατηρήθηκε τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου στην Αράχωβα, όπως ήταν αναμενόμενο, μηδενίστηκε, με την εφαρμογή του γενικού lockdown. Η δε εικόνα σχετικά με την ενοικίαση σπιτιών για σεζόν, μετά και την καραντίνα, άρχισε να αντιστρέφεται και να γίνονται ακυρώσεις.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της ορεινής κωμόπολης με τους 2.500 περίπου μόνιμους κατοίκους, είναι η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

«Παρακολουθούμε όπως όλοι με αγωνία την εξέλιξη της πανδημίας, και τηρούμε τα μέτρα όλους τους τελευταίους μήνες με σεβασμό στη δημόσια υγεία. Θέλουμε να μεταφέρουμε όμως την αγωνία όλων των επιχειρήσεων, που βλέπουν να χάνεται μια ολόκληρη τουριστική περίοδος θέτοντας έτσι θέμα βιωσιμότητας των επιχειρήσεων τους» αναφέρει στο GRTimes.gr η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας & Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Δήμητρα Τσίρη προσθέτοντας ότι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό απέκλεισε την προσέλευση επισκεπτών, με αποτέλεσμα ακόμα και οι επιχειρήσεις που είναι επισήμως ανοιχτές (όπως ξενοδοχεία και ένα μέρος της εστίασης) στην ουσία να μη λειτουργούν.

Ζαγοροχώρια, Πήλιο

Στα ορεινά των Ιωαννίνων, στα Ζαγοροχώρια με τα 46 χωριά –περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, όπως, έχουμε, ήδη, γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, κρατήσεις δεν υπάρχουν για την περίοδο των Χριστουγέννων,  και οι οποίες λίγες υπήρχαν προχωρούν σε ακυρώσεις.

«Κρατήσεις δεν έχουμε, τα έξοδα ‘τρέχουν’, παραμένουμε ανοιχτά, είμαστε όμηροι» λέει χαρακτηριστικά στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου Νίκος Βράκας προσθέτοντας ότι δεν εισρέει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους ενώ παράλληλα οι υποχρεώσεις ‘τρέχουν’ (συντηρήσεις καυστήρων, σωληνώσεων κτλ.). Ο ίδιος αναφέρει ότι οι επιχειρηματίες στέλνουν ενημερωτικά e-mail στους πελάτες τους, πως, εάν και εφόσον, επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό, ο προορισμός παραμένει covid free, και έχουν τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για να υποδεχτούν τους επισκέπτες.

Σ’ έναν άλλο δημοφιλή προορισμό, και μάλιστα για όλες τις εποχές του χρόνου, το Πήλιο, ενώ, υπό  κανονικές συνθήκες, τέτοια εποχή, οι προκρατήσεις στα ξενοδοχεία και στους ξενώνες θα κινούνταν σε ποσοστό άνω του 60%, όπως πρόσφατα έχει δηλώσει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, είναι ‘παγωμένα’.

Μάλιστα, σε επιστολή που απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας προς τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι εάν θα υπάρξει μια πολύ μικρή ελπίδα επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων κατά την εορταστική περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, τα ξενοδοχεία δεν θα έχουν δυνατότητα χρηματοδότησης της επαναλειτουργίας τους. «Τα κλειστά ξενοδοχεία να συμπεριληφθούν στις προβλέψεις και στα ευεργετήματα, τα οποία έχουν οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με κρατική εντολή. Σας ξαναστέλνουμε για άλλη μια φορά σήμα κινδύνου για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι αν δεν σωθούν οι επιχειρήσεις όταν θα ανακάμψει ο τουρισμός, δε θα μπορεί η χώρα μας να εισπράξει χρήματα, δεδομένου ότι ο τουρισμός θα είναι ο πρώτος και σημαντικότερος τομέας της οικονομίας, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στο ΑΕΠ της χώρας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή της ΕΞΜ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:4021/01

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3721/01

Ανοίγουν από αύριο τα ραντεβού για εμβολιασμό την ομάδα 80-84 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3021/01

Γιάννενα: Σύλληψεις για κλοπή ηλικιωμένου με τη μέθοδο της απασχόλησης Ελλάδα

18:2821/01

Πέτσας για συμφωνία των Πρεσπών: Η συμφωνία δέσμευση για τη χώρα (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες ,Πολιτική

18:2721/01

Πυροβολισμοί-Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:2321/01

Πέτσας: Άμεση αλλαγή εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

18:2021/01

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά της αστυνομοκρατίας στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

18:2021/01

Γ. Τσίπρας: Δεν έπρεπε να υπάρχουν 15 υπογραφές για τον Κουφοντίνα Πολιτική

18:1621/01

Κικίλιας: 1482 τα ενεργά κρούσματα στην Κεντρική Μακεδονία Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/01

Μέρκελ: Κάνουμε τα πάντα για να διευρύνουμε την παραγωγή εμβολίων Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:0221/01

Tweet του πρωθυπουργού για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0121/01

Μαρτυρίες για τη σεξουαλική κακοποίηση στο ΑΠΘ (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:0021/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση Κικίλια για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:5921/01

Χάρτης κορωνοϊού: Πρώτη η Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5021/01

Ινδία: Πέντε νεκροί από την πυρκαγιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παρασκευής εμβολίων στον... Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:4821/01

Συλλυπητήρια ΝΔ για την απώλεια του Γ. Τζίτζη Κόμματα ,Πολιτική

17:4221/01

Κορωνοϊός: 509 κρούσματα σήμερα, 239 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:4021/01

Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Απογοήτευση και επικοινωνία με Αυγενάκη Αθλητισμός ,Πολιτική

17:3021/01

Κορωνοϊός: Μόνη «πράσινη» η Ελλάδα στον χάρτη του ECDC ΕΕ ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2521/01

Θεσσαλονίκη: Κωπηλασία με θέα τη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:2021/01

Γεωλογικό ΑΠΘ: Καταδικαστέο κάθε φαινόμενο παρενόχλησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:1021/01

Βαρτζόπουλος: Να μην επαναλάβει η Ευρώπη το περσινό σφάλμα με τον τουρισμό Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:0021/01

Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Πολιτική

16:5921/01

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Πέτσας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες ,Πολιτική

16:5021/01

Κάμαλα Χάρις: Όρκισε τρία μέλη της Γερουσίας Διεθνή

16:4421/01

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο Διεθνή

16:4021/01

Νέες επιχορηγήσεις μικρών επιχειρήσεων για δημιουργία e-shop Επιχειρήσεις

16:4021/01

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιππίνων Διεθνή

16:3521/01

Χρ. Ταραντίλης: Δεν διαταράσσεται το σχέδιο για εμβολιαστική κάλυψη Πολιτική

16:3021/01

Σέρρες: Αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

16:2021/01

ΥΠΕΞ για διερευνητικές: Δεν συζητούνται θέματα εθνικής κυριαρχίας Πολιτική

16:1021/01

Trikala School Care: eφαρμογή υποβολής αιτημάτων για τις υποδομές σχολείων Δήμοι

16:0021/01

Εμβόλια: Άγνωστο αν καλύπτουν τη «νοτιοαφρικανική» μετάλλαξη κορωνοϊού Διεθνή

15:5021/01

Κολομβία: Οι θάνατοι από Covid πλησιάζουν τους 50.000 Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:4921/01

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:4021/01

Τσακίρης: Ενισχύουμε τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων στον δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3321/01

Οριστικό: Αυξάνεται η θητεία στον στρατό ξηράς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:3021/01

ΚΥΣΕΑ: Παρατείνεται η θητεία των αρχηγών Αεροπορίας-EΛΑΣ Ελλάδα ,Πολιτική

15:2021/01

ΝΔ: Δεν υπάρχει αίτημα που να μην το υιοθετεί ο κ. Τσίπρας Πολιτική ,Σημαντικά

15:1021/01

Με το 2.10 της Λίβερπουλ και το combo της Λάτσιο Αθλητισμός

15:0321/01

Πρωτοφανείς εικόνες στα Jumbo – Άδειασαν τα ράφια (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0021/01

Κύπρος: Κατατίθεται προς ψήφιση εκ νέου ο προϋπολογισμός του 2021 Διεθνή

14:5021/01

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συνθέτες Δήμοι

14:4521/01

Στεργίου: Η παρέμβαση της κυβέρνησης βρίσκεται σε ώσμωση με την κοινωνία και την πανεπι... Πολιτική

14:4021/01

EΚΤ: Αμετάβλητη αναμένεται να διατηρηθεί η νομισματική πολιτική Οικονομία

14:3021/01

Δώρο ζωής-Γιορτή αλληλεγγύης, πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:2021/01

Μετρό: Ανοιχτός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» Κοινωνία

14:1121/01

Τουλάχιστον 28 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στη Βαγδάτη Διεθνή

14:1021/01

«Διδάγματα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και η πρόκληση της ευρωπαϊκής δημόσιας δι... Θεσσαλονίκη

14:0021/01

Λιβύη: Διοργάνωση δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα το 2021 Διεθνή

13:5521/01

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στον δήμο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

13:5021/01

Καλαμαριά: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία Θεσσαλονίκη

13:4721/01

Φωτιά κοντά σε εργοστάσιο που παρασκευάζει εμβόλια AstraZeneca Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:4521/01

Πρωθυπουργός Καναδά: Ο πρώτος ξένος ηγέτης που θα συζητήσει ο Μπάιντεν Διεθνή

13:3421/01

WATT+VOLT: Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

13:3021/01

Οικονόμου για Κουφοντίνα: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται και δεν εκβιάζεται Πολιτική

13:2721/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανεκκίνηση των δρομολογίων Λάρισας- Βόλου Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:2421/01

Θεσσαλονίκη: Πορεία φοιτητών κατά του νομοσχεδίου Κεραμέως (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1521/01

Μπάιντεν: Αρχίζει να αίρει τους φραγμούς στους μετανάστες Διεθνή

13:1421/01

Παρασκευής: Αν χαλαρώσουμε θα κινδυνεύσουμε με τρίτο κύμα (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1221/01

Γ. Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Παραιτήθηκαν 15 γιατροί – Ακολουθούν κι άλλοι Ελλάδα ,Επιστήμη ,Θέματα GR Times

13:0221/01

Ταραντίλης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης το άνοιγμα γυμνασίων – λυκείων Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:0021/01

Κ. Τσάβαλου για σεξουαλική παρενόχληση: Έχασα δουλειά επειδή είπα «όχι» Κοινωνία

13:0021/01

ΗΠΑ: Περισσότερα τα θύματα κορωνοϊού από τις απώλειες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Κορωνοϊός

12:4521/01

Νοτοπούλου: Προχειρογράφημα ο νέος ΟΕΥ Κόμματα

12:4321/01

Θεσ/νίκη: Ένταση στην φοιτητική διαμαρτυρία – Χημικά και προσαγωγές (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3921/01

Σιθωνία: Εκτροπές οχημάτων λόγω ολισθηρότητας Ελλάδα

12:3221/01

ΔΣΘ: Να ανοίξουν τα δικαστήρια Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3021/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Χρ. Ταραντίλη Ελλάδα ,Πολιτική

12:2921/01

Οι πρώτοι εμβολιασμοί στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1521/01

Κορωνοϊός: 1.433 παραβάσεις και δύο συλλήψεις σε πάνω από 67.000 ελέγχους Ελλάδα

12:0721/01

Γεωργαντάς: «Προκράτηση» για το εμβόλιο με την άυλη συνταγογράφηση (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0421/01

Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών για το νομοσχέδιο Κεραμέως Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0021/01

Μαδρίτη: Στους τέσσερις οι νεκροί από τη χθεσινή έκρηξη Διεθνή

11:5921/01

ΕΕΘ: Covid free και οι επαγγελματίες της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:5621/01

Στην Trastor ακίνητο της Τρ. Πειραιώς, αξίας 17,1 εκ. Επιχειρήσεις

11:5421/01

Χρυσοχοΐδης: Νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων – Τι αλλάζει Κοινωνία ,Πολιτική

11:4521/01

Συγχαρητήριο μήνυμα Ν. Δένδια σε Τ. Μπάιντεν και Κ. Χάρις Διεθνή

11:3021/01

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Αίγυπτο Ελλάδα

11:1521/01

Εντοπίστηκε πολεμικό υλικό στη θαλάσσια περιοχή Αρετσού Χωρίς κατηγορία

11:0421/01

Μητσοτάκης: Αυτό που θα προσφέρει ένα κοινά συμφωνημένο πρότυπο ψηφιακό πιστοποιητικό ε... Πολιτική

11:0021/01

Με τη φόρμα και τη λογική Αθλητισμός

11:0021/01

Γεωργιάδης: Προσπαθούμε να κρατήσουμε βιώσιμους τους κλάδους που πλήττονται Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:4721/01

Έκρηξη σε πολυσύχναστη αγορά της Βαγδάτης με επτά νεκρούς Διεθνή

10:4521/01

Σακελλαροπούλου: Μια νέα εποχή ελπίδας για τις ΗΠΑ Ελλάδα

10:3021/01

Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν οι δράστες της αιματηρής ληστείας στη Μοναστηρίου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1521/01

Συμφωνία του Παρισιού: Η ΕΕ χαιρετίζει την επανένταξη των ΗΠΑ Διεθνή

10:0021/01

Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» Κοινωνία

09:4521/01

Επαναλειτουργεί από σήμερα το σύστημα στάθμευσης «THESi» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3021/01

Μπαλί: Τουρίστες αρνητές της μάσκας τιμωρούνται με… push-ups! Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:2721/01

Μητσοτάκης στο Monocle: Θέλω να αναμορφώσω τη χώρα – Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της... Πολιτική ,Σημαντικά

09:1521/01

Βίντεο-σοκ: Γυμνός άνδρας σε αμόκ ρίχνει επιβάτη στις ράγες του μετρό Διεθνή

09:1521/01

Der Spiegel: Πώς καλωσόρισε τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν Διεθνή

09:0021/01

Βόλος: 30χρονος φέρεται να βίασε ανήλικη με νοητική αναπηρία Κοινωνία

08:5521/01

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4521/01

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Το «Μπράβο» της Διοίκησης στους εργαζόμενους Δήμοι

08:3221/01

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο Κοινωνία

08:3021/01

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Συναθρο... Κοινωνία ,Πολιτική

08:2821/01

Δερμιτζάκης: Ίσως κάποιες μεταλλάξεις «ξεφεύγουν» από το εμβόλιο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:1521/01

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Στ. Πέτσας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0021/01

Διατροφή: Τα πιο υγιεινά είδη ψωμιού που μπορείτε να επιλέξετε για το τραπέζι σας Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:4521/01

Ισχυρό το «πράσινο» brand για τα ελληνικά νησιά Ελλάδα ,Ενέργεια ,Θέματα GR Times

07:4121/01

ΗΠΑ: Την επανένταξη στη συμφωνία του Παρισιού υπέγραψε ο Μπάιντεν Διεθνή

07:3021/01

Στον «πάγο» η λειτουργία των δικαστηρίων – Πτώση 70% στον τζίρο των δικηγορικών γ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:1521/01

Οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

07:0621/01

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0521/01

Λ. Οικονόμου: Στην πρώτη γραμμή η ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων με 8.213.000 ελέγχους ... SamTimes ,Web TV ,Ελλάδα

07:0021/01

O καιρός σήμερα, Πέμπτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ