Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλονίζει

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλονίζει

Μόνο όσοι έχουν πονέσει πολύ καταλαβαίνουν και δυστυχώς εγώ, είχα την τύχη να χάσω τους δυο Γιώργηδες της ζωής μου. Έπρεπε να κάνω δυο φορές όπισθεν. Τη μια ως κόρη και την άλλη ως σύντροφος”, λέει η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός 

Με μια συγκινητική ανάρτηση η σύζυγος του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Μοιράζεται τον πόνο της απώλειας που κλήθηκε να βιώσει δύο φορές στη ζωή χάνοντας αρχικά τον αγαπημένο της πατέρα Γιώργο και βέβαια τον σύζυγο και πατέρα του γιου της, Γιώργο Καραϊβάζ.

Διαβάστε την ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα διάβασα ένα άρθρο για το ποσό χαρούμενοι πρέπει να είμαστε όταν πεθαίνει ένας δικός μας.

Αλλά όσο και να πιστεύει κάποιος, με τι καρδιά να πεις το  τελευταίο αντίο, με τι δύναμη να κάνεις γιορτές, με τι κουράγιο να προχωρήσεις;

Αλήθεια είναι: Όλοι ξέρουμε ότι θα φύγουμε ότι δεν υπάρχει αθανασία, αλλά όλοι μας δένουμε τις ζωές μας με ανθρώπους, από τη στιγμή που γεννιόμαστε με τους γονείς, τα αδέλφια, τους φίλους, τους έρωτες μας, τα παιδιά μας. Έχουμε συνηθίσει πια η ζωή να έχει μια ρότα και με βάση αυτή πορευόμαστε, ονειρευόμαστε, αγαπιόμαστε, κάνουμε παιδιά. Με αυτό το σενάριο πορευόμαστε.

Η ζωή έχει αλλά σχέδια από τα συνηθισμένα για πολλούς από εμάς. Ανατρεπτικά με τη μη καθορισμένη ακολουθία πολλά παιδιά δεν μεγαλώνουν, πολλοί άνθρωποι δεν γερνούν. Ένα τσάφ και ξαφνικά τα δεδομένα αλλάζουν, μια αρρώστια, ένα δυστύχημα, ένα έγκλημα, ένα τσαφ και όλα τα ροζ γίνονται γκρι, ο ήλιος σκοτεινιάζει, ο δρόμος κόβεται.

Ναι κόβεται σ’ όσους η ζωή φέρνει αναπάντεχα γεγονότα. Μαζί με τους αγαπημένους τους  που φεύγουν, φεύγει και ένα κομμάτι της ψυχής τους.

Τους ακολουθεί χωρίς να ξέρει που να πάει, γιατί πάντα για όλους όσους μένουν είναι πιο δύσκολα μιας και τίποτα δεν αλλάζει και τίποτα δεν είναι ίδιο έτσι πρέπει να κάνουν όπισθεν από το χείλος του γκρεμού και να βρουν  το κουράγιο να περπατήσουν  στο δρόμο που είναι  μισογκρεμισμένος και για όλους τους άλλους παραμένει ο ίδιος και τους κοιτάζουν περίεργα, τι δεν καταλαβαίνουν, τι δε γνωρίζουν, τι άλλαξε; Μόνο όσοι έχουν πονέσει πολύ καταλαβαίνουν και δυστυχώς εγώ είχα την τύχη να χάσω τους δυο Γιώργηδες της ζωής μου.

Έπρεπε να κάνω δυο φορές όπισθεν. Τη μια ως κόρη και την άλλη ως σύντροφος.

Δεν ξέρω αν με αγαπούσαν περισσότερο απ’ ότι εγώ ή μάλλον για τον έναν είμαι σίγουρη κρίνοντας ως γονιός τι νιώθω για το γιο μου. Ο άλλος Γιώργος μου ίσως να τον αγαπούσα εγώ περισσότερο, η ίσως να αγαπιόμαστε το ίδιο, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι με προστάτευε, με φρόντιζε, με κανάκευε .

Τώρα εάν από τον ουρανό με βλέπουν ας ηρεμήσουν. Είμαι καλά δεν έχω εναντίωση η θυμό ούτε σε άνθρωπο ούτε με τα Θεία. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το πώς θα περάσει το υπόλοιπο της επίγειας ζωής.

Νομίζω πως αυτό αναρωτιούνται όλοι όσοι μένουμε πίσω στα περαστικά εγκόσμια. Ίσως τελικά κλαίμε για εμάς περισσότερο και για το πως ήταν και θα ήταν οι ζωές μας εάν δεν είχαν φύγει, όμως έτσι είμαστε τρωτοί, μικροί, εγωιστές, ατομιστές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top